tBF Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Eskişehirdeyim 4 yıldır oynarım masaüstü.D&D oynadım hep ve gene oynamak istiyorum ama adam yok.Çömezlere dm lik bile yaptım ama baydı adam lazımsa ben herzaman varım ulaşırsanız bana sevinirim.
tBF Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 *GÜNCELLEME* Acele parti bulamazsam porsuğa atlıcam ulen yeter artık.[signature][hline]
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 biraz zor eskisehirde. var ama belli gruplar kendi aralarinda yapiyorlar. sahsen ben de dolaniyorum bos bos.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
tBF Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Dynun, 05 Ekim 2005 21:02 tarihinde demiş ki: biraz zor eskisehirde. var ama belli gruplar kendi aralarinda yapiyorlar. sahsen ben de dolaniyorum bos bos. ben yanlışmı anlıyorum yoksa sende eskidesin vede partimi arıyosun???[signature][hline]
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 dogru anliyorsun fakat hemen ustteki mesaji da alinti yapma :P[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
Öne çıkan mesajlar