deftonez Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 beyler ya bugun adama trade den mirage+7 + 300m para verdım o bana +6shard verdıde.. ya benım kuşkum şu..acaba trade hack varmıydı onda?ama bilg.hiç donmadı etmedi..bışı olabilirmi acaba? -ve 2.soruda su dupe shard +6 kullanıyorsam ban yermıyım ? ama shard ı parayla aldım..[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Level : 58 Chare : Assasin Clan : TwinLight Name : n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yersin ama iftarı bekle :D[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Geçmiş olsun demek istiyorum ama geçmiş olmayablirde belki dupe dir belki değildir +6shard kesin dupe dir bence forumdan ilk isteyene ver onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ban da yersin ayvayı dabak mesela ben bişey alacaksam bizim yakın çevreden alıyorum ki eğer dupe itemse bulup dövebileyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 nerde oturuyon sen bana +6 shard lazım ben kontrol edeyim seri nosunu dupemi değilmi die:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 zuahhah gel zong.a ben sana shard ı gosterem[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Level : 58 Chare : Assasin Clan : TwinLight Name : n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: qeqlic, 05 Ekim 2005 16:07 tarihinde demiş ki: ban da yersin ayvayı dabak mesela ben bişey alacaksam bizim yakın çevreden alıyorum ki eğer dupe itemse bulup dövebileyim:) bu benim teorimi destekliyo sen forumdan birine ver onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: qeqlic, 05 Ekim 2005 16:07 tarihinde demiş ki: nerde oturuyon sen bana +6 shard lazım ben kontrol edeyim seri nosunu dupemi değilmi die:) lam 2 post ard arda atma kurallara uy adil yarışalım :D[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bence normal trade gibi gorunuyor shard +6 dupe bile olsa banlıcaklarını sanmıyorum oncelik shard+8 lerde bence korkmana gerek yok eger cok riskli ise bana PM at sana shard+6 yapınca satarım[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bence sat onu başkasından alırken SS al ve eğer shardların silinirse bundan aldım onu inceleyin fln de :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 76xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 teşekkür ederim woot..peki kekuri ring+2 dupe olabilirmi .)[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Level : 58 Chare : Assasin Clan : TwinLight Name : n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 o kesin dupe dikkat derim[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 76xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Extreme_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Nerden biliyorsun? Sallayıp durmayın. Dupe ise ki [hangi mal +6 shard dupeler] bilmem silinirdi. Sen Bence onu satıp +7 mirage al. Daha ucuz ve güvenli .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osmanting Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ben sadece gaydı diyorum başka birşey demiyorum :)))) ama cyberda dupe item yok galiba ama oladabilir NAME:Khala_Avangers_ Server:Cyber Clan:DRAGONSA NP:0 :)) Level:59 JOB:Rang Women and Men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 arkadasım cyhperda düpe item olduundan emin olabilirsin. herkes de +8 duel shard war. bizzat arkadaslarım düpe yapıuyo ve o itemlerle 61 warrior aldılar daha yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Dupe itemden kolay kolay ban yemezsin. En kötü ihtimal ile itemin dupe wipe sırasında silinir. Ama aynı dupeden elinde iki tane birden varsa o zaman ban yiyebilirsin. Yani aynı dupeden kastım aynı dupe olmuş olan bir shard+6 nın ikisinin de senin elinde olması gibi....[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar