Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shard kekuri ring..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler ya bugun adama trade den mirage+7 + 300m para verdım o bana +6shard verdıde..
ya benım kuşkum şu..acaba trade hack varmıydı onda?ama bilg.hiç donmadı etmedi..bışı olabilirmi acaba?
-ve 2.soruda su dupe shard +6 kullanıyorsam ban yermıyım ? ama shard ı parayla aldım..[signature][hline]Nation : Karus
Server : Cypher
Level : 58
Chare : Assasin
Clan : TwinLight
Name : n0th1ng
Mesaj tarihi:
said:
qeqlic, 05 Ekim 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
ban da yersin ayvayı dabak mesela ben bişey alacaksam bizim yakın çevreden alıyorum ki eğer dupe itemse bulup dövebileyim:)

bu benim teorimi destekliyo sen forumdan birine ver onu :)
Mesaj tarihi:
said:
qeqlic, 05 Ekim 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
nerde oturuyon sen bana +6 shard lazım ben kontrol edeyim seri nosunu dupemi değilmi die:)

lam 2 post ard arda atma
kurallara uy
adil yarışalım :D[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam
az kaldı ":D"
Mesaj tarihi:
bence normal trade gibi gorunuyor
shard +6 dupe bile olsa banlıcaklarını sanmıyorum
oncelik shard+8 lerde
bence korkmana gerek yok
eger cok riskli ise bana PM at sana shard+6 yapınca satarım[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
Mesaj tarihi:
Bence sat onu başkasından alırken SS al ve eğer shardların silinirse bundan aldım onu inceleyin fln de :D[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 76xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Satıldı :(
Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
teşekkür ederim woot..peki kekuri ring+2 dupe olabilirmi .)[signature][hline]Nation : Karus
Server : Cypher
Level : 58
Chare : Assasin
Clan : TwinLight
Name : n0th1ng
Mesaj tarihi:
o kesin dupe dikkat derim[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 76xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Satıldı :(
Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
Ben sadece gaydı diyorum başka birşey demiyorum :)))) ama cyberda dupe item yok galiba ama oladabilir

NAME:Khala_Avangers_
Server:Cyber
Clan:DRAGONSA
NP:0 :))
Level:59
JOB:Rang
Women and Men
Mesaj tarihi:
Dupe itemden kolay kolay ban yemezsin. En kötü ihtimal ile itemin dupe wipe sırasında silinir. Ama aynı dupeden elinde iki tane birden varsa o zaman ban yiyebilirsin. Yani aynı dupeden kastım aynı dupe olmuş olan bir shard+6 nın ikisinin de senin elinde olması gibi....[signature][hline]Alterac & Oriole
  • Yeni Oluştur...