VII_outLaw Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 6 .ANAHTARI BULAMIORUM NEDEN ACABA YERIN BILEN SÖYLERMI LÜTFEN ( YADA OYUNDAMI YOK BAZI SÖYLENTİLER ÖYLE) "KİMSE BULAMIOMUŞ" yardım psl:D 62'lık charı satarsan böyle sürünürsün işte:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Şimdi sana ara harita üzerinde bulursun diyeceğim ama daha forumda arama yapmayı bilmiyorsun oyunda nasıl yapacaksın? Bir iknci husus ise, CAPSSSSS offffffff......[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: KaKsi, 04 Ekim 2005 11:49 tarihinde demiş ki: Şimdi sana ara harita üzerinde bulursun diyeceğim ama daha forumda arama yapmayı bilmiyorsun oyunda nasıl yapacaksın? Bir iknci husus ise, CAPSSSSS offffffff...... 3. POST DELETED OFFF[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: Belli deil şimdilik clan dağıldı :( Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VII_outLaw Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 cevap beklerken arıyorumda forumda da yok kanka 62 lık charı satarsan sürünürdün böyle:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 oyunda bug oluor bazen 6. key kayboluo test serverındada vardı bu sorun ama duzeltmemişler demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 diger arkadaşlar post atmıs daha once 2 ayrı post oluyor . server restart tan sonra verilen coordinatları tekrar deneyin[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 arkadaşlar bu 6. anahtarı elinde tutan arkadaş gelsin öyle kaçmasın milletin lvliyle oynamasın yediği küfürün haddi hesabı yok farkında değil ben gene kastım mı şimdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: qeqlic, 05 Ekim 2005 15:45 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bu 6. anahtarı elinde tutan arkadaş gelsin öyle kaçmasın milletin lvliyle oynamasın yediği küfürün haddi hesabı yok farkında değil ben gene kastım mı şimdi:D çabuk öğreniyosun :D[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bize getirisi nedir bu postun onuda deyin bare:D ayı postu mu nedir bu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: qeqlic, 05 Ekim 2005 15:48 tarihinde demiş ki: bize getirisi nedir bu postun onuda deyin bare:D ayı postu mu nedir bu:) post kastıkça öğrenirsin ":D"[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: qeqlic, 05 Ekim 2005 15:48 tarihinde demiş ki: bize getirisi nedir bu postun onuda deyin bare:D ayı postu mu nedir bu:) Çok iyi bişi yarın bu foruma yazma yetkiniz yok yazısı çıkartır :D[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 50 (6. anahtar mağduru :D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 haa bide topic patlatma olayı var daha yeni yaptığımız iş :D[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kasıyorum kasıyorum popom kuru kalıyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 :lol: Aware bu senden iyi çıktı[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 50 (6. anahtar mağduru :D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: qeqlic, 05 Ekim 2005 15:51 tarihinde demiş ki: kasıyorum kasıyorum popom kuru kalıyo:D :D ama çaktırmadan kasacaksın yoqsa yersin ban ı :D[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 madalya verin bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yardımlarınızla kasacağız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 2 mize kasar post madalyası verecekler nese sen bekle bi topic açıcam :D ordan ders al[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 çok güzel şimdi başka topiğe yazmaya başlarsın iki güne kalmaz verirler madalyayı :D[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 50 (6. anahtar mağduru :D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ha bu arada ben qeqlic yazıldığı gibi okunuyor qeq-lic:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: qeqlic, 05 Ekim 2005 15:57 tarihinde demiş ki: ha bu arada ben qeqlic yazıldığı gibi okunuyor qeq-lic:D :D:D:D[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Arkadaşlar ben Forum Mod olsam bu topigi kilitler tum gereksiz post atanları anında bann'lardım nedenmi ? cunku ben/benim gibi arkadaslar yardımcı olabilirmiyim diye her topik postunu okur ve yardımcı olmaya calısır ,buda her post icin yaklasık 30sn sure demek şurda gereksiz yere sadece bu topige dakikalarca zaman harcamısız hani gercekten birşey olsa feda olsun helali hoş olsun ama lutfen ... amacların dısına cıkmayın , 6.anahtar sohbeti diye topik ac mesela bizde bilelim orada geyik var isteyen okur istemeyen okumaz bolece ,[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ewewt dostum haklısın ama işte aware böyle ne yapacaksın pardomn kendi adıma özür:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 :) [Bu mesaj Aware3_ tarafından 05 Ekim 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
webportalim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: w00t, 04 Ekim 2005 16:43 tarihinde demiş ki: diger arkadaşlar post atmıs daha once 2 ayrı post oluyor . server restart tan sonra verilen coordinatları tekrar deneyin cevap bumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar