Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bu akşam sürücü kursumdan kursun ve sınavların tamamlandığına dair almam gereken belgeyi aldım. Yarın sabah erkenden, saat 7'den önce, Bostancı Trafik Şubesi'ne gidip ehliyet istiyorum ben diye bağıracağım. Ertesi gün de hayırlısıyla okul dönüşü gidip alacağım ehliyetimi. Ama nerededir bu Bostancı Trafik Şubesi diye kast edilen yer?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 şimdi bağdat caddesinin bosytancı başlangıcını blirmisim? hani tren yoluna paralel köprü vs var oradan kadıköy istikametine doğru 400 metre sonra[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Günaydın Et Lokantası'nın falan olduğu, Kadıköy tarafına doğru dolmuşların kalktığı yerden bahsediyoruz değil mi?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 çık caddeye sor birine işte =) gosterirler kesin.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Babam arabayı ehliyetim olmadan vermiyor. Arabam olmadan da ne kadar iyi koşucu olsam bile caddeye çıkıp sağa sola koşturmayı yemiyo gözüm biliyo musun ;)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bostancı PTT ye git. Otobüs son durağı var. ordan sağa dön. ilk sokakda, solda altından tren yolu geçen bir köprü var. O köprüyü geçtiğinde karşına çıkan cadde bağdat caddesi. sağa dön ordan. dümdüz aşşağıya ilerle. 50m kadar ilerde sağ tarafta ''akvaryum nargile cafe'' yi göreceksin. onun yanında hemen.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hah tamam... Nargilenin kokusundan bulurum zaten. Sağolsun yardım eden tüm arkadaşlar.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar