Davion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Oyunu bugun aldım oynadım ve hala daha oynuyorum. Gerçekten süper bir oyun olmuş.İnceleme said: Total Overdose tam anlamıyla bir kokteyl Max Payne, Gta, Prince Of Percia (Evet POP bile), Tony Hawk gibi oyunların tam bir karışımı. İlk oynadığınız da oyunu sanki GTA'nın yeni bir versiyonu zannetmeniz işten bile değil. Gerek oynanış, mekanlar her şey GTA'ya da çok benziyor ama birçok yeni özellik Total Overdose'da var. Gringoları temizlerken Max Payne'deki gibi slow motion da takılmak, tam öldüm derken Prince of Persia'mızdaki gibi zamanı geri alabilmek, çok sayıda kombo yaparak Tony Hawk'ta kaykay yapıyor hissini tatmak hepsi tek bir oyunda bizleri bekliyor. Her zaman tek bir oyunda birçok türü birleştiren oyunlar çuvallamıştır. Sanırım en başarılısı Total Overdose olacak. [signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 TrGamer ın incelemeleri bu kadar olur işte. 13 yaş ve altı yazarları varmış hissine kapılıyosun. Kombolarla tony hawk hissini veriyo nedir yahu.[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 heheh ben de cok guldum o yoruma , havada donup citlerin ustunden kayıyosun sanki adam oldururken.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Overseer, 03 Ekim 2005 18:13 tarihinde demiş ki: TrGamer ın incelemeleri bu kadar olur işte. 13 yaş ve altı yazarları varmış hissine kapılıyosun. Kombolarla tony hawk hissini veriyo nedir yahu. Aynı yorumu LEVEL da yaptı. Onlar da mı 13 yaş altı?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 LEVEL Okumuyorum bilmiyorum ama kulağa çok idiotic geliyo.[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Tony Hawk katmak belki abartı olur ama gerçektende diğer tüm oyunları kapsıo. Oyunu hala oynuyorum bitiremedim ve gerçektende combo olaylarına alıştığınız zaman çok çok daha zevkli bir hal alıyor.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 13 yaş altı yorumu çok itici olmuş. Oyunu merak ettim şimdi, bir edinip oynayım :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 böyle alalım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar