nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bende e-con wireless adsl modem var dun de laptop ım geldi, dun guzel guzel girdm nete laptop ile, ama bugun connection larda gozukmuo. modem ayarlarına giriorm 20-30 kere degistirdim ama yine de bi connection yok w_act ısıgı devamlı yanıp sonuo!! yaa ne yapmam lazım bunu duzeltmek icin lutfen yardım edin ya :([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yanıp sönme olayı normal de, wireless ların bazılarında bi şey sorunu var , reset atınca düzeliyo, onu bi dene[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ahh yaa su ana kadar 5-10 kere reset attım alet delirdi sanırım ama olmuo..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar