vimpir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 daha once acmistim ama konuyu bulamadim simdi bu karttan alicam varmi solemek istediginiz bisileR:)[signature][hline]
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=7bhCanTS20n_mItTLpfOgA buna ne dersiniz iyi biseye benziyo fiyatta iyi [signature][hline] [Bu mesaj vimpir tarafından 04 Ekim 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yokmu onerisi olan ya:([signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 arkadaşım konu ile ilgili kişiler her dakika bölümü refreshlemiyorlar birkaç gün geçse ses çıkmasa neysede sürekli uplayıp yokmu bişiler yazan diye neden celallendin boş işlerle ugraşanlar garbage de her saniye yazıyorlar donanım öyle bir bölüm değil[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yazmadan once yazdigim saatlere baksaydin hem dakikada bir uplasam ne zarari var? bu gece siparis vermek istiyorum[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 çok acilse ve sipariş vericeksen farklı forumlarada göz atabilirsin. dakikada bir uplamışsın demedim ama bir mesaj atıp 20 dk sonra :( işareti koyup msj atmışsın gerek yok açıkcası. chat ortamı değil ki burası, forumda yazarsın birşeyler ve cevap veren olur vermeyen olur. konu ile ilgili bilgisi olan zaten cevaplayacaktır. topic başka sayfalara düşmediği halde gün içinde kısa aralıklarla uplamak hatalı demek istedim[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 haklisin baska forumlarada bakiyorum ama sonuc alamadim en az 150-250 ytl arasi birsey vericem pisman olmak istemiyorum hic dijital kart kullanmadim bu verdigim linktekide cok iyi birseye benziyor kullanan birisini bulabilsem
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 linkte verdiğini bizim arkadaş kullanıyordu. kötü falan demedi hiç havadan film yakaliom indiriom diye fantastik şeyler anlatıyordu bana...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bide bu var http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=88034&productid=bd90224[signature][hline]
Anason Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben bu karti baya zamandir linux te kullaniyorum, hemde 3-4 tanesini ayni anda kullaniyorum. cok yaygin ve guzel bir kart rahatlikla alabilirsin[signature][hline]
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 3-4 tane ayni andami:) alkol kullaniyormusun sen :D skystar2 2.6d de karar kilar gibi oldum ama online satan 1 yer bile bulamadim lutfen yardim edin[signature][hline]
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hepsiburda.com da yok http://www.dijitaltrend.com dan satin aldim[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar