Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
arkadaşım konu ile ilgili kişiler her dakika bölümü refreshlemiyorlar
birkaç gün geçse ses çıkmasa neysede
sürekli uplayıp yokmu bişiler yazan diye neden celallendin
boş işlerle ugraşanlar garbage de her saniye yazıyorlar donanım öyle bir bölüm değil[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
  • Admin
Mesaj tarihi:
çok acilse ve sipariş vericeksen farklı forumlarada göz atabilirsin.
dakikada bir uplamışsın demedim ama bir mesaj atıp 20 dk sonra :( işareti koyup msj atmışsın gerek yok açıkcası.

chat ortamı değil ki burası, forumda yazarsın birşeyler ve cevap veren olur vermeyen olur. konu ile ilgili bilgisi olan zaten cevaplayacaktır. topic başka sayfalara düşmediği halde gün içinde kısa aralıklarla uplamak hatalı demek istedim[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
haklisin baska forumlarada bakiyorum ama sonuc alamadim en az 150-250 ytl arasi birsey vericem pisman olmak istemiyorum hic dijital kart kullanmadim bu verdigim linktekide cok iyi birseye benziyor kullanan birisini bulabilsem
Mesaj tarihi:
linkte verdiğini bizim arkadaş kullanıyordu. kötü falan demedi hiç
havadan film yakaliom indiriom diye fantastik şeyler anlatıyordu bana...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
ben bu karti baya zamandir linux te kullaniyorum, hemde 3-4 tanesini ayni anda kullaniyorum. cok yaygin ve guzel bir kart rahatlikla alabilirsin[signature][hline]
Mesaj tarihi:
3-4 tane ayni andami:) alkol kullaniyormusun sen :D skystar2 2.6d de karar kilar gibi oldum ama online satan 1 yer bile bulamadim lutfen yardim edin[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...