Mavi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Daha önce bu tarifeyi yaklaşık 3 ay kullandım tek bilgisayarda. Şimdi evde 3 bilgisayar oldu bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum tekrar 3 bilgisayar günde ortalama 18 saat açık kalsa ve nette dolaşsa görüntülü [web cam] chat yapsa, dosya indirmese bu kota dolar mı ?[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 webcam ile dolabilir. Webcam dehset veri transferi yapiyor cunku. ama yok sadece 2-3 saat webcam kullanicam diosan, o zaman dolmaz.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Mavi, 04 Ekim 2005 13:52 tarihinde demiş ki: Daha önce bu tarifeyi yaklaşık 3 ay kullandım tek bilgisayarda. Şimdi evde 3 bilgisayar oldu bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum tekrar 3 bilgisayar günde ortalama 18 saat açık kalsa ve nette dolaşsa görüntülü [web cam] chat yapsa, dosya indirmese bu kota dolar mı ? 512 kotali 49milyon 5gb kotasi[signature][hline]
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Basit bir webcam ortalama 6kb kadar bw harcıyor saniyede. O andaki görüntünün değişiminede bağlı tabi. Durgun olduğunda 2-3k da olabiliyor. Herneyse. Saniye başına 6k dersek ve 3 bilgisayar toplam 24 saat webcam açık tutsa (her birinin açık tuttukları zamanın toplamı. aynı anda açık olmayacak yani) 24 saat için yaklaşık 500mb harcarsınız kotadan. Yani 1 ay içinde en fazla 144 saat açık tutabilirsiniz o webcam'leri. Ordan burdan nasılsa ufak diye mp3 indirdiğinizi, ödevler için 3-5mb lık dosyalar çektiğinizi fln saymıyorum tabi. Birde dolaştığınız websiteleri browser her ne kadar cache tutsada boyutu az buz denemeyecek kadar bw harcamakta. Özetle anlattığın gibiyse hiç bir şekilde yetmeyeceğine dair iddaya bile girebilirim :)[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: vimpir, 04 Ekim 2005 14:06 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 04 Ekim 2005 13:52 tarihinde demiş ki: Daha önce bu tarifeyi yaklaşık 3 ay kullandım tek bilgisayarda. Şimdi evde 3 bilgisayar oldu bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum tekrar 3 bilgisayar günde ortalama 18 saat açık kalsa ve nette dolaşsa görüntülü [web cam] chat yapsa, dosya indirmese bu kota dolar mı ? 512 kotali 49milyon 5gb kotasi Bunu alacağıma 256 sınırısız alırım ona veririm 49 ;) Zopik, sağol. İlk ay bi deneme yapalım bakalım.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
KoLCu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 tek başıma bana yetmiyordu kotalı..(dl nadir olur) 8 saat felan girerdim nete..[signature][hline]http://www.turktekno.net İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için...
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Yaw bence kotalı falan alma kotayı astınmı pıs gırıyo cunku her Gb basına 10 mılyon butun ay yusuflamana degmez :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
unac Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 512 den sonra kotalı yok demişti birisi[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 zaten 512 den sonra kotalı var dememişler yani alakası nedir? web cam kullanıcaksan + günde 18 saat acık kalıcaksa yetmez 3 gb kotalı[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya nerden aldım su kotalı adsl yı basa bela hıc bısı ındıremıyorum dogru dusgun ayda 3 mp album ındırebılıyorum bunada sukur :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kotalı kullan zaten ayda 5 GB'a kadar sınırsızdan ucuz oluyor; ama 256 Kb 3 bilgisayara yetmez bence, bende 2 bilgisayara bile yetmiyor, biri dl yapsa kalıyorsun öyle[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem
dory Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: DynamicK, 04 Ekim 2005 19:03 tarihinde demiş ki: web cam kullanıcaksan + günde 18 saat acık kalıcaksa yetmez 3 gb kotalı o tarifeyi ben kullanıyorum, bilgisayarım hiç kapanmıyor oyun oynuyorum vs vs ama cam işi sakat:P ama soyle bişey var, upload sınırsız[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes..
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kotalı nedir abi yaw?Bu download'ı sınırlı olan adsl'ler mı yoksa nedir bu kota bi açıklar mısınız ? Kusura bakmayın yaw[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
Private Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Lugal, 05 Ekim 2005 17:40 tarihinde demiş ki: Kotalı nedir abi yaw?Bu download'ı sınırlı olan adsl'ler mı yoksa nedir bu kota bi açıklar mısınız ? Kusura bakmayın yaw Evet o.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Eyw anladım şimdi.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: dory, 05 Ekim 2005 17:33 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 04 Ekim 2005 19:03 tarihinde demiş ki: web cam kullanıcaksan + günde 18 saat acık kalıcaksa yetmez 3 gb kotalı o tarifeyi ben kullanıyorum, bilgisayarım hiç kapanmıyor oyun oynuyorum vs vs ama cam işi sakat:P ama soyle bişey var, upload sınırsız Upload hiç bir işe yaramıyor ki istedikleri kadar sınırsız yapsınlar ;)[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
Öne çıkan mesajlar