zydar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Varmı dinleyen? var mı benim gibi? her iki grubunda amatör parçaları dahil büyük arşivleri var.. tüm featleri isteyenle paylaşabilirim..
Draven Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 o gruplari dinliyen oldugunu zannetmiyorum burada o yuzden dikkat et, paticik mahallesinde meydan dayagi yersin baskalarinin sevmedigi seyleri dinliyince
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 zydar ben aptal blink in çok büyük bi fanıyım her tür materyali vardır....sum41 dinnemedim[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek...
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben dinlerim sum'ı değil ama blink'i, ha yinede amarikan "punk" punk değil ya yavşak bişey baya ama işte nadir de olsa bu elemanların bi iki parcası oluyo güzel.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ama greenday dinle o daha güzel[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek...
philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 blink'in varsa amatör kayıtları elinde ben isterim![signature][hline]Papirus*
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Stay together for the kids i severim.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b] [b]Umrae[b]
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 blink - 182 all the small things[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek...
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 blink 182 guzeldirde sum o kadar değil[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Sum 41 gerçekten geleceğin Judas Priest i olacak bi grup[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Slat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sum 41 - pieces gerçekten güzel bir parça, tavsiye ederim..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes [Bu mesaj Slat tarafından 03 Ekim 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Dariel, 02 Ekim 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Stay together for the kids i severim. blink 182nin muhteşem parçasıdır.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 blink keyif yapmak için iyi gider.. sum 41 da olgunlaşmaya başlıyor.. eskisi kadar dinlemiyorum ikisini de.. hatta hiç dinlemiyorum diyiym daha doğru olsun.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Dariel, 02 Ekim 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Stay together for the kids i severim. Bence blink 182 nin en güzel şarkısı o .. Ben herikisinde dinlerim Sum 41'in 3 tane albümü var şuan elimde ... Harika bir grup ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ıkısınınde hastasıyım, bıssuru studıo kayıdı war travısın drummıng calısması war bı bebeyle dalga gecıo mark o war, travısın mtv crıbs war ,greenday we blınkın ortak cıktıgı konser turu war, ortak cıktıkları TRL war warda war....
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 o tür grupları pek fazla sevmem ama özellikle sum41 sağlam gruba benziyor en başta olağanüstü bir gitaristleri var (siyahi olan). hızlı şarkıları güzel oluyor da slow şarkılarını hiç çekemiyorum. sum41'ın spider man'ın ostsi vardı adını hatırlamıyorum şimdi onu çok beğenmiştim. Draven sanada katılmadan edemeyecem, bu forumlarda in flames (ve türevleri) dinlemeyen insan pek insandan sayılmıyor. rapçılar rockçular kavgası burda da olduğundan rap grupları falan yazmayın taşlanırsınız.
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 her iki grubu canlı olarak çok seyretmek istiyorum [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 12:35 tarihinde, Llama tarafından güncellenmiştir ]
Slider Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 blink 182 nun davulcusu travis barker dı sanırım çok sağlam adam...
Öne çıkan mesajlar