DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben bir şey soracağım oyunda HARPY BELT diye bir belt var mış tabiki talos tan çıkıyo bu belt için 5 tane full shell asisini verebilecek kadar deherliymiş bu belti gören oldu mu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 evet gördüm ve dedigin ile hic alakası yok sadece 30 def 10 spear def 10 ax def 10 da sword def verio bu kadar iron belt onu 2 e katlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: DeatH_TR, 05 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki: evet gördüm ve dedigin ile hic alakası yok sadece 30 def 10 spear def 10 ax def 10 da sword def verio bu kadar iron belt onu 2 e katlar yani ben cyperda Sayk0 diye biri var onun yalancısıyım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar