mert1014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 eve laptop geldiğinden wireless modem almam icab ediyor almak isteyenlere iyi fiyata veririm alet 0 gibi[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 inca modem kaç çıkışlı özellikleri nedir ? ve ne kadara satmayı dusunuyorsun.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yaw çıkış anlamam ben :) arkada 2 girişi var birini telefon hattına birini modeme takıyon aynı anda netteyken ve telefon yapabilmek için bak modelini yazim internetten bulursun nasıl bişi olduğunu çok iyi değilim bu işlerde ama makul fiyat veriyorum 0 gibi alet[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 inca asymmetricDSL mega speed usb modem böyle adı falan modeli ?[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar