quarath Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 arama yaptım ama benim sorunuma açıklayıcı bi cevap bulamadım... chat yazılarını göremiyorum... normal kanallardaki yazılar gözüküyo onları açtım kanallardan ama /s /p ile yazılan yazılar gözükmüyo... gatherer yükledim böle oldu... nasıl halledebilirim sorunu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 geçen Anck diye bi arkadaşada olmuştu bu.. bence en kısa yol İnterface klasörünü boşalt.. not al kullandığın modları, hem yenilerini yüklersin, bi temizlenir şöyle oyun.. daha farklı bi sorun bendede vardı sildim interface'i düzeldi.. inşallah geçer kardeş..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarath Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 çok teşekkürler bi deniim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar