maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 arkadaşla ortak kullandığımız charın şifresini değiştirmişler galiba giremiyorum. bari kendi charımın şifresini değiştireyim ve arada benim chara dokunmasın.. bilen var mı nereden değişiyor :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Knight online web sitesinde kogin ol aşağıda göreceksin eğer login olamıyorsan sana proxy nosu verecek bir arkadaş çıkar umarım işte olduğumdan numaraya ben ulaşamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 geçen gün okudum okuldan vakit bulduğumda. bir proxy numarası vardı bir topic içinde ondan mı bahsediyorsun? deniyim hemen[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 http://www.proxy4free.com/ suphesiz ki google'i yaratanlar guzel insanlardir, ondan faydalanamayan fanilerin sonu hayra alamet degildir.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar