Way Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 arkadaslar tek bi soru icin topic acmayı pek sevmem ama sole bi durum var..key alacam birazdan sanırım trial acc ile devam edilebiliyosun..ama trial acc amerikada 5 kere server degistirme hakkı varmıs alıyım cd-key i degistiririm diyorum da sonuc 5 kere degistirme hakkı varken 4 e inmesi kotu olur :) kısacası acc alırken yanlıs bisi mi yaptım amerika serverın da basladım? yoksa her acc alan amerikada baslayıp sonradan mı server degistiriyo?
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ben sendit.com (uk sitesi) dan aldım avrupa da basladım , amazon.com dan alanlar amerikada baslıyomus.Ncsoft tan alanlar nerde baslar bilmiyorum
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 O siteden açılan trial hesaplar amerika server'ında başlıyor yapacak bir şey yok. Kendi key'in ile sıfır hesap açarsan avrupa server'ında başlar.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 gw eu diye birşey vardı ben alırken.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Öne çıkan mesajlar