hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Pek uğraşmadım bi tek ışık yansımasına biraz uğraştım gerisi pekte zor olmadı.. kirpiklerde çok göze batıyodu blurladım onları da her türlü yoruma açıktır. tavsiyelere de Orjinal Resim Resim 1: Resim 2: Resim 3: Resim 4: Resim 5: bide resmi webcamle çektim =)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.Msn:[/b][email protected]Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bu arada resimlerin üzerinde hiç detay çalışmadım.. renklerden beğendiğiniz olursa o siyah noktayada bişeyelr yaparım.. önerdiğiniz başka renkleri de deneyebilirim[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Orjinal resim diğerlerinden daha iyi gözüküyor. Ama orjinal resim de çok iyi değil :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 evet orjinal üstünde çalışmayı planlıyorum zaten gözbebeği dışındaki kesimleri desature edecem güzel olmur ki acaba??[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Kac tane gozun var sorması ayıp :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 default sayıda[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Valla pek yorumlancak bişi yok bence.. b/w yapıp gözün renkli kısmını farklı renklerle boyamışsın, pratik yapmışsın gibi duruyo..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 artık bunaldım pek uğraşılmamış, ama yine de koyulmuş ve üstelik ne olduğu da belli olmayan şeylerden. nedir yani? ne bu?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar