slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 @xarion: Ewet kesinlike hunter item belki ileridendeki pachlerle mace kullanır diyerekten alıcan ilerisi için pet heallarken çok işe yarar :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hunterlarada mace vermeyiversinler artık walla hunterlar mace alırsa bende druide sword isterim wand isterim :p[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Silah bolumunden bir caster(genellikle healerlar çok ihtiyacımız oluyor çünkü savaşlar uzadıkça) +int olabildiğince fazla almalıdır ki 18+21 gibi bir durum oluyor grimore kullanınca ve +88+12 hp = 100 u buluyor ki azımsanıcak bir değer değil . Bu arada şu 3mana per5 sec olayıda silahtan almak gereksiz bir druid için trinket olarak mindtap talisman kullanılabilir (ileri düzey için rejuvunating gem veya shard of scale olabilir tabi) zaten bu mace i almak için karışık cenarion ve stromrage sete sahip olucaksınız ki buda iyi healingpower ve mana regen demek .Yani bencede mace+grimore (bir druid için) [Bu mesaj Delyyyy tarafından 04 Ekim 2005 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 o degilde de bu benediction un ustunde class:priest yazarken neden forumlarda bu silah hunter silahidir deniyor?[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 [signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN[Bu mesaj Sin tarafından 04 Ekim 2005 05:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ben istemem mesela bunu. Ben elemental talent kasıyorum. Spell crit vermediği sürece pekte bir işe yaramaz bana göre. işte silah budur. [signature][hline]Sargas >> lvl50 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall [Bu mesaj Rock tarafından 04 Ekim 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ben bunu biliyorum ki betadan beri druid oynuyan biriyim + heal druidin herseyidir Bn sadece buna kasiyorum item toplarken ve normalde 3 sec. 200 heal basarken bi druid ben 320 ye vurdum.bu gercekten de bir ucurum buna inanin ki bunu cogunlugu rare itemlerden olusan bi setle yaptim. Bu arda o mace pvp icin muhhemmel dikkat ettiyseniz sadece + heal degil birde Dmg eklentisi var ki buda aticaginiz bi moonfireyi imba duruma getirmeye yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 arkadaşlar yeni bir priest olarak benediction nasıl alınır zormudur?[signature][hline]Daoc- Deygos - RR9 Chanter - Exc. Wow- Lamara - Lvl60 Mage - TheMaelstrom -Euro Wow- Azo - Lvl50 Priest - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 MC'nin 9. boss'unun ordaki chest'ten eye'i alman en zor kismi. onu al ondan sonra devamini bulursun zaten bi sekilde.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar