Polly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ark lar fruity loops da hazırladım ve Slayer VSTi plugini ile yaptım..InFlames - Trigger dan küçük bir bölüm bu..nota bilmiorum tam kulaktan yaptım özellikle aslını bilenler yorum yaparsa sevinirim..gerçekten kısa çalışma ama.. In Flames - Trigger (coverımsı)[signature][hline]This is episode 666...no escape is allowed... [Bu mesaj Polly tarafından 04 Ekim 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 http://rapidshare.de/files/5876495/inflames_trigger_cover.mp3.html[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 saol sen de düzeltmişin =)[signature][hline]This is episode 666...no escape is allowed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 amaan biz canlı canlı çalıyoruz :P[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya bilmiyorum basit ve küçük..kulaktan yaptım (= guitar pro dan çalışıorm yakında çalabilitem olacak[signature][hline]This is episode 666...no escape is allowed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ama tüm heyecanımı ve amatörlüğümü kattığıma emin olabilirsin =))[signature][hline]This is episode 666...no escape is allowed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hoş olmuş bence biraz daha uğraşırsan güzel şeyler ortaya çıkarabilirsin ; )[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar