Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazıklandım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tBF öyle diyorsun ama olay tam tersi.Aksine bu olayda kankisi GİTTİ ama kız arkadaşıyla bozuşsalarda beraberler...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
fede onlar hem aşkı hem arkadaşlığı yürüemediler birlikte. bambaşka insanlar olup çıktılar. hatta insanlıktan çıktılar artık. yaptıkları 1 değil 2 değil iyi biliyorum. boşver artık. takmamak lazım. onlar dünyanın merkezi olduklarını sanmaya devam etsinler boşver sen.[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
Mesaj tarihi:
ya takma kafana kaybeden o olmuş sonuçta kız arkadaş geçici bir şey o konumda ama iyi bir arkadaş dost daha farklıdır

neler yazmışım ben ya...:D[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
Katılıyorum Dingaer[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bunu uplamak istedim unuttum çünkü bu herifi..:D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Mesaj tarihi:
evet aynen ona giriyo zaten adamla slmı sabahı kestim[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
-natalieye
Mesaj tarihi:
Arkadaşım öyle bir şey yapsa kızın önünde kavga çıkarırdım heralde. Sağlam bi pislik yapmış ama.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
nesin lan sen mikrop mu git yat olm mübarek gün...
hayır niyee benle uğraşıyon gecenin bi vakti.
tufaan senmisin olm cık bak[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
-natalieye
Mesaj tarihi:
sen bunu da yaptın ya ben sana msj atmam artık katrina yım dedi yaa[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
-natalieye
  • Yeni Oluştur...