fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 varsa öle biri bırak sonu böyle çünlü onların[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var...
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tBF öyle diyorsun ama olay tam tersi.Aksine bu olayda kankisi GİTTİ ama kız arkadaşıyla bozuşsalarda beraberler...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 fede onlar hem aşkı hem arkadaşlığı yürüemediler birlikte. bambaşka insanlar olup çıktılar. hatta insanlıktan çıktılar artık. yaptıkları 1 değil 2 değil iyi biliyorum. boşver artık. takmamak lazım. onlar dünyanın merkezi olduklarını sanmaya devam etsinler boşver sen.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya takma kafana kaybeden o olmuş sonuçta kız arkadaş geçici bir şey o konumda ama iyi bir arkadaş dost daha farklıdır neler yazmışım ben ya...:D[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Katılıyorum Dingaer[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Xaenin, 04 Eylül 2005 17:50 tarihinde demiş ki: SENIN GİBİ ARKDASDTIN BEN A.Q Derdim ve kız arkadaşı hakkında dedikodu çıkarırdım . Acımam . AHahAh züper demişin :D
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bunu uplamak istedim unuttum çünkü bu herifi..:D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kusura bakma karaktersiz herifin tekiymis[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kız ıcın arkadas satmayamı gırıyor sımdı bu?[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 evet aynen ona giriyo zaten adamla slmı sabahı kestim[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 iyi yapmıssın.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Arkadaşım öyle bir şey yapsa kızın önünde kavga çıkarırdım heralde. Sağlam bi pislik yapmış ama.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 nesin lan sen mikrop mu git yat olm mübarek gün... hayır niyee benle uğraşıyon gecenin bi vakti. tufaan senmisin olm cık bak[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sen bunu da yaptın ya ben sana msj atmam artık katrina yım dedi yaa[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 olur böle şeyler sıkma canını[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
havok Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 valla ben onu bilmem ama arkadaşımı onun yanında fazla görürsem belki içime bir kuşu düşebilir yani bilmiyem:)
Öne çıkan mesajlar