AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ya tam savaşa girerken sizdede burda hata veriomu KE ye geçtik geçeli savaşa giremedim çiçek böcek yağdırmaktan başka bişi yapamıom[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 23 (60 a az kaldı:D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bişey sölicem imzanda lvl 23 60a az kaldı dioda bi kaç gündür böle acaba şimdi lvl kaç oldun[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ewt bendede yapiyor ayni hatayi neyden dolayi anlamadim warmi bilen ?[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: T® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 heheheh aynen lvl pls ?¿[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:ExTremE nation: El morad server: Beramus np:33xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 pach 1299 ve 1300 yukleyin sorun kalmaz ben yukledim savasa bilem girdim =)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: T® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 biz de savaşa girebildik. bi sorun çıkmadı. tek sorun herkesin nova atmasıydı. ilerleyemedim bile:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 imzamı değiştirdim . sorry uzun bi süre kalmış öyle :D[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 50 (6. anahtar mağduru :D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar