Jabba Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ahahahuahauauhuhuuuuu süper ya anlayana tabi :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 http://www.students.itu.edu.tr/~usluah/OZone .avi Hizmetlerimiz sürecektir.[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Freddy_krouger Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Tek Kelimeyle Perfect.! Aama ben bunu bizim bi ark a benzettim ama deel heralde bazılarınız tanır Redall war bi tane bi free shard acmıstı pwp serverı hatta pati de resmi olması lasım redall die bi baqın manyaq benzior yaw :D
wook Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ehehe süper yaw...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 [signature][hline]i love this game!youth only zone!
Freddy_krouger Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Andırıor Di mi :D[signature][hline]We ArE The BEsT.. Fukc All The Rest..!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Fragrance, 09 Ocak 2005 14:02 tarihinde demiş ki: Şarkının adı;Dragostea Din Tei den değil Den arkadaşım. Veya MTV bilmiyor[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Freddy_krouger Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Walla ing. olmadıgı kesin .. Portekiz aksanına benzior ama kesin bişe soliemicem[signature][hline]We ArE The BEsT.. Fukc All The Rest..!
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 romence[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: harvester, 09 Ocak 2005 04:51 tarihinde demiş ki: stres atma bu olsa gerek... aradaki alakasız framelerin mantığı nedir anlamadımda arada bi nwn karakteri geçti galiba koptum ona.. Onlar frame değil subliminal massage onlar. "Sub"'i biraz az kaçmış o kadar.[signature][hline]Beş Hececiler
mdma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ehe olay super valla komik gorduğum bazi anları çekip harmanladım :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hoca o çocuğun kafa yarık mı ola?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 09 Ocak 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
mdma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bilmiyorum valla yorum sizin ilginç olanları koydum bence artistlik olsun diye bir şeyler yapmış kafasına gibi. Edit: şu la kelimesini sil mesajından. Biraz daha terbiyeli. [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 09 Ocak 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Venator Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Eheh bi daha bastan sona izledim mukemmel bisi ya =) Adam ekranı sallıyo ya dansetmeye baslayınca.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
screamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Efektler çok gerçekçi :p[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
octopus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 adam olay oldu ya auha[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Kim koydu lem benim resimim oraya :) Bende birazdan geçip Show must go on söylemessem oğlim[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ahaha:D söyle söyle[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 o resimler bağlantili onlar goodfellas (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mhaha süper ya. o ilk elleri kolları sallayış süper adam eyleniyor ne güzel[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Cuce, 09 Ocak 2005 15:08 tarihinde demiş ki: said: harvester, 09 Ocak 2005 04:51 tarihinde demiş ki: stres atma bu olsa gerek... aradaki alakasız framelerin mantığı nedir anlamadımda arada bi nwn karakteri geçti galiba koptum ona.. Onlar frame değil subliminal massage onlar. "Sub"'i biraz az kaçmış o kadar. fight clubda en belirgin olanı filmin sonundaki penistir. anlık ve bilincaltınca algılanan goruntulerdir. bir filmde sanyede hatırladıgım kadarıyla 23 kare varsa bu eklenen anlık goruntu 24uncu kareyi goruyormussunuz hissini verir.[signature][hline]...
Messor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ne dedin elvyn anlamadım ben.. fight clubun sonunuda unutmuşum öyle bi olaymı vardı[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Lixad, 09 Ocak 2005 14:29 tarihinde demiş ki: http://www.students.itu.edu.tr/~usluah/OZone .avi Hizmetlerimiz sürecektir. abi o kadar indirdim sarkının sadece avi versiyonu cıktı. vaktimi yedin bre.[signature][hline]...
Öne çıkan mesajlar