Giber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Arkadaşlar tüm arkadaşların görüşlerini almak istiyorum ; en son gelen 1.7 patchden sonra hunterlarda büyük değişimler oldu özellikle Beast Master talentlarında ve Survivalda. Beast Master giden bi Hunter karşısında yeni taktikleriniz nedir ? Sorum herkese her class 'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 cast "blink" cast "green skeletal warhorse" *flee* :P[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU) Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bestial wrath açarsa arkama bakmadan kaçıyorum. açmamışsa gidip dalıyorum kafadan, wing clip vurup uzaklaşana kadar crippling poison işlemişse, ve scatter shot + pvp trinket kullanmazsa alıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Phlox, Bestial Wrath 'a puan verip aynı zamanda Scatter Shot puan verilmiyor. 60hunterim ordan biliyorum hehe. 31 puan istiyor BW, Scatter ise 21 istiyor, yani 1 puancıkla BW alan Scatter alamıyor.. Kısacası hunter gordugunuzde kacıyormusunuz yahu :P ?[signature][hline]What we do in life, echos in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hmm bestial wrathli hunterların neden scatter shot atmadıkları anlaşıldı şimdi :) valla açılışı ben yapmışsam pek korkmuyorum. ama kaçabilcek kadar uzakta değilsem ve mark da yemişsem baya baya zor oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 edit: double post[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 30 Eylül 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Phlox tarafından 30 Eylül 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 forst mage'ler için pek sorun olmuyor. bw açtıysa ice block. (10 saniye kazandırıyor) ice block bitince hunter'ın üstüne blink (böylece petten uzaklaşmaca) sonrası standart zaten. ice barrier, frost nova, sheep pet, kendinden uzaklaştırmadan frostbolt dizileri. arada cone of cold ve fire blast. hele bir de frostbite tutarsa (5 sn. freeze) daha ne isterim ki..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 BM giden 60hunter olarak ben şahsen mageler ve warriorları acayip kolay öldürmeye başladım. Eski mage taktigi sheep pet , sonra attack hunterdı. Şimdi BW açılınca sheep yemeyen 120 all resistance petler, mageyi bitiriyor. Bir arkadaşım mage pvpsine girmiş. İkisi de Lvl60. Benim arkadaş, hunter, peti salmış magenin üstüne BW açıp. Mage petin sheep yemiyecegini bildiği için huntera sheep atmış. Bu sırada da mage düşünmüş ki ben hunteri boşvereyim peti bi öldüreyim en iyisi. Ama mage arkadaş biraz saf olacak heralde ki, petin hunterdan daha zor olecegini hesap etmemiş :) 120 all resistance + 6000 kusur armor + 15 saniye bestial wrath (%100 damage artmış) bir peti öldürmek hunterdan kat kat daha zor olacagından : neticede pet , mage arkadaşı %10 civarı bırakmış. Sonra hunter sheepden çıkınca 1 okla işini bitirmiş. Geçen gün de üstünde bayağı epic set gibi görünen şatafatlı bir 60warrioru kestim. Warrior bana charge bile edemeden pet %50 bıraktı warrioru. Oha dedim terminatör olmuş bu bizim pet :) Warriorun charge mesafesi 25yard diye biliyorum, hunterin de 41yard (talentle beraber 41 oluyor, normalde 35) Sonuçta hunter uzaktan çatçat takarken warrioru pet yiyor haberi yok. Yani durum böyle. Mageler, Priestler, Warlocklar ve hatta shamanlar 1.00 attack speedli bu canavarlara karşı ne yapmayı planlıyorlar, yeni taktikleri nelerdir, öğrenmek istiyorum ciddi ciddi.. Warriorlara karşı hunter mesafesini koruyorsa biraz zor alır gibime geliyor warrior. Rogue ve Druidlere karşı henüz pvp yapma şansı bulamadım patchden sonra. Ama Roguelar yine Hunter killer olarak dolaşabilirler , fakat 3k armor + 4.5k hpsi olan bir hunteri kesmek de bir rogue olarak zor olsa gerek ?[signature][hline][b][i]60 NE Hunter @ Twilight's Hammer 50 NE Rogue @ Twilight's Hammer 50 Dwarf Paladin @ Twilight's Hammer 30 Orc Hunter @ Laughing Skull 14 Tauren Warrior @ Laughing Skull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 roguelar hunter killer ? :p dalga geçtiğini varsayıyorum hehe. eğer ben saldırmadan önce hunter beni görmüşse zaten büyük ihtimalle ölüyorum eğer oynamayı biliyorsa hunter. ama açılışı ben yapabilirsem ve counterattack denen uyuz şeyi yapmazsa büyük ihtimalle alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 İşte sorun orda zaten Phlox, Hunter ilk göremiyor çünkü görünmezsin :) Hunter ilk gördükten sonra caster classların direnmesine gerek yok zaten, zart diye aimed shot yiyorsun üstüne birde pet tamamdır. Ancak Paladinler gerçek bir baş belası. Eğer rogue önce görürsem evet dediğin çok doğru rogue ları alıyorum ama "ilk gören" ben olursam.. Genelde Cloth/Leather giyenleri rahatlıkla hunter alabilir, petin BW sayesinde. Benim tek zorlandığım, Paladin-Druid-Rogue. Rogue = Hunter killer dedim çünkü gördüğüm Rogueların %90 'ı hunterların mob üstündeyken çat diye arkadan saldırmalarıdır. Yani pet uzakta, üstünde mob var hunter napsın yani :)[signature][hline][b][i]60 NE Hunter @ Twilight's Hammer 50 NE Rogue @ Twilight's Hammer 50 Dwarf Paladin @ Twilight's Hammer 30 Orc Hunter @ Laughing Skull 14 Tauren Warrior @ Laughing Skull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Mum_Chamber, 30 Eylül 2005 13:09 tarihinde demiş ki: forst mage'ler için pek sorun olmuyor. bw açtıysa ice block. (10 saniye kazandırıyor) ice block bitince hunter'ın üstüne blink (böylece petten uzaklaşmaca) sonrası standart zaten. ice barrier, frost nova, sheep pet, kendinden uzaklaştırmadan frostbolt dizileri. arada cone of cold ve fire blast. hele bir de frostbite tutarsa (5 sn. freeze) daha ne isterim ki.. Bu ice block denen şeyi BW açık olan petler de yiyormu ? Hiç başıma böyle bir olay gelmedi de , benim bildiğim BW açık olan pet ne stun olabiliyor, ne poly yiyor, ne fear alıyor nede yavaşlatıcı etkisi olan büyüleri yiyor..[signature][hline][b][i]60 NE Hunter @ Twilight's Hammer 50 NE Rogue @ Twilight's Hammer 50 Dwarf Paladin @ Twilight's Hammer 30 Orc Hunter @ Laughing Skull 14 Tauren Warrior @ Laughing Skull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 paladine kite yap işte , zor olmaz heralde peti sal girsin o arada viper sting at , manası azalınca girersin kafadan işte.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tamam da ben bgden bahsediyorum, yani üstünde mob olan grind yapan bi hunterı alırım buyuk ihtimalle açılışı yaptıgım için zaten. ama battlegroundlarda track hidden açık hunterın, etrafta roguelar oldugunu biliyo. zergin ortasında bi flare atıyo çıkan rogue olursa direk mark, zaten çok uzakta değilse işi bitiyo o rogue'un genelde :) biz tabii ki açılışı yapınca avantajlıyız. zaten bu avantajımız olmasa o armorla o hpyle nasıl dayanalım buyuk abilerin ortasında :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Hehehe haklısın, çok zayıf armorları var. Çabuk ölüyorsunuz ama çabuk öldürüyorsunuz. Bu arada Battleground denemedim hiç, 3 ay kadar oyuna ara vermiştim 1.7patchle geri döndüm. Bayağı geride kaldık yav..[signature][hline][b][i]60 NE Hunter @ Twilight's Hammer 50 NE Rogue @ Twilight's Hammer 50 Dwarf Paladin @ Twilight's Hammer 30 Orc Hunter @ Laughing Skull 14 Tauren Warrior @ Laughing Skull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Giber, 30 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki: Bu ice block denen şeyi BW açık olan petler de yiyormu ? Hiç başıma böyle bir olay gelmedi de , benim bildiğim BW açık olan pet ne stun olabiliyor, ne poly yiyor, ne fear alıyor nede yavaşlatıcı etkisi olan büyüleri yiyor.. ice block karşıdakine yapılan bir büyü değil. 10-12 saniye boyunca immune oluyor mage butun attacklara ve hareket edemiyo o surede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Buz kütlesinin içine giriyor hapsediyor kendini hani evet onu biliyorum.. Cooldownu varmı peki onun ? Mage kendini kutuya hapsederse uğraşmam basar giderim bende sonra gelir yine saldırırım :P[signature][hline][b][i]60 NE Hunter @ Twilight's Hammer 50 NE Rogue @ Twilight's Hammer 50 Dwarf Paladin @ Twilight's Hammer 30 Orc Hunter @ Laughing Skull 14 Tauren Warrior @ Laughing Skull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Giber, 30 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki: Bu ice block denen şeyi BW açık olan petler de yiyormu ? Hiç başıma böyle bir olay gelmedi de , benim bildiğim BW açık olan pet ne stun olabiliyor, ne poly yiyor, ne fear alıyor nede yavaşlatıcı etkisi olan büyüleri yiyor.. ice block büyücüyü 10 saniyeliğine buzun içine hapsetmek kaydıyla dışarıdan gelen tüm hasarlara karşı koruyor. bu sırada hareket edemiyor ya da büyü yapamıyorsunuz. paladinin balonu gibi. sadece o sırada hiçbir şey yapamıyor büyücü. said: Ice Block 15 Mana Instant cast 5 minute cooldown You become encased in a block of ice, protecting you from all physical attacks and spells for 10 sec, but during that time you cannot attack, move, or cast spells. [signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Ice Block 15 Mana Instant cast 5 minute cooldown You become encased in a block of ice, protecting you from all physical attacks and spells for 10 sec, but during that time you cannot attack, move, or cast spells. Bilgi için teşekkürler, bundan sonra ice block görürsem uğraşmam giderim, 2 dakika sonra tekrar gelirim. Bestial Wrath cooldown 2 dakika da :)[signature][hline][b][i]60 NE Hunter @ Twilight's Hammer 50 NE Rogue @ Twilight's Hammer 50 Dwarf Paladin @ Twilight's Hammer 30 Orc Hunter @ Laughing Skull 14 Tauren Warrior @ Laughing Skull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Başka bir soru daha soracaktım, farklı bir mesajda sorayım dedim. Frost Mageler Fire Magelere göre daha az dmg veriyorlarmış dogrumudur ? Yani Frost giden mage hayatta kalmaya daha elverişli ama dmg uber veremıyor ancak Fire giden bunun tam tersine dmg felaket veriyor hayatta kalma adına pek birşeyi yok. Doğrumudur ?[signature][hline][b][i]60 NE Hunter @ Twilight's Hammer 50 NE Rogue @ Twilight's Hammer 50 Dwarf Paladin @ Twilight's Hammer 30 Orc Hunter @ Laughing Skull 14 Tauren Warrior @ Laughing Skull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Pet olarak ne kullanıyorsun Giber ?[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Pet olarak 30Hunterimde Mountain Lion var, 60Hunterimde de Beyaz Ayı var. Orc Hunterla oynamaya başladıktan sonra 60Hunterle fazla oynamıyorum onun için Broken Tooth kasmadım ona. Neden sordun ?[signature][hline][b][i]60 NE Hunter @ Twilight's Hammer 50 NE Rogue @ Twilight's Hammer 50 Dwarf Paladin @ Twilight's Hammer 30 Orc Hunter @ Laughing Skull 14 Tauren Warrior @ Laughing Skull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Hunter 1.7.0 pach den önce Bglerde zaten buranın babası benim diyodu pach'den sonra ise ben buranın babası değil tanrısıyım diyor :) "multi-shot//volley rulas işlem tamamdır :D . Pvp konusunda ise beast master demek Antimage demek oluyor :) Marksmanship de çok şahşalı bi değişim yok survival ise ne diyolar bilmiyom hiç survival olmadım :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 giber 2 dakıka sonra gelsende gene kesemezsın frost mage i,baska bir talentımızde cooldownları sıfırlıyor:)yanı sen git gel sonra gene git:)[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hehe frost mage ki fire'da fark etmez BeastMaster giden bir hunterı allamaz tabii hunter işini biliyosa.Pete poly yapsan çok büyük bir ihtimal resist olur.Huntera poly yapsan petle uğraşsa ilk Bw yapar pet mage'ci mafeder ki gene pete vurmaya calışacağı vuruşlar gene resist olucak.Yaa dediğim gibi casterlar Beastmaster giden hunterı alamaz.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush [Bu mesaj slayer77 tarafından 30 Eylül 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 lvl60 Hunter oynayan biri olarak ben BM yerine Surv + Marks gitmeyi tercih ettim. Tamam BW inanılmaz bi skill yanlız orda da şu problem var eğer "bir şekilde" petten kurtulabilen bir class olursa ve ya 15sn petten kaçıp (ki ben bunun bi yolunu buldum sanırım ama burada söylemeye niyetli değilim :) )hunterla başbaşa kalırsa BM ağacı bize pek bir fayda sağlamıyor. Bunun yerine sağlam bir survival ağacı hunterın hayatını inanılmaz kolaylaştırabiliyor. Ana mantık "zor gün dostu skill" olarak kabul edilirse survival bence en gerekli ağaç. Marksmane gelince, marksman ağacını 1.7 den önce mecburi olarak zaten kullanıyordum ve herkesin bildiği gibi hunterlar kalabalık çatışmalar dışında 1vs1'de biraz şamar oğlanına dönüyordu. Bana deadzone dışında saldıran her classı marksman olsun olmasın zaten alırım öyle bir derdim hiç olmadı. Sorun deadzone içinde başladığı için 1.7 den sonra survival tercih ettim. Neyse ben buldimi buraya yazıyım, fikri olanlar iletirse sevinirim. Marksmanship 21pts Improved Concussive Shot 5/5 Improved Hunter's Mark 1/5 Lethal Shots 5/5 Mortal Shots 5/5 Aimed Shot 1/1 Hawk Eye 3/3 Scatter SHot 1/1 Survival 30pts Humanoid Slaying 3/3 Deflection 5/5 Savage Strikes 2/2 Improved Wing Clip 2/5 Survivalist 5/5 Deterrence 1/1 Surefooted 3/3 Killer Instinct 3/3 Counterattack 1/1 Lightning Reflexes 5/5 Bununla birlikte 2 adet yay ve 2 adet farklı polearm kullanıyorum PvPlerde http://www.thottbot.com/?i=13869 http://www.thottbot.com/?i=37260 ve http://www.thottbot.com/?i=37194 http://www.thottbot.com/?i=20827 Bu ekipman ve yukarıdaki build ile eskiden en büyük baş ağrım olan rogue larda artık çok rahat ediyorum. Mage ve diğer casterlar karşısında da en azından eşit şartlarda dövüşebiliyorum. Shamana ise hala bir çare bulabilmiş değilim o frostshock denen lanet skilli 31. talent olarak koymadıkları sürecede bulamam. Herkese iyi oyunlar.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - BL [Bu mesaj Akairis tarafından 30 Eylül 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar