Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mecidiye köy-kadıköy arası kaç dakika?

laverda

Öne çıkan mesajlar

trafıge gore vapur dahil 1 saatı bulur.Beşiktaşta oldukca fazla dersane var[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

Saat kaçta yola çıkacağın çok önemli, sabah saatlerin de yola çıkacaksan eğer (iş saatinin başladığı saatler de) yol baya bir tıkanık oluyor.
Köprüden gidersen yandın demektir kısacası.

Akbil gibi şeyler kullanmayacaksan eğer (aylık, haftalık veya günlük) Beşiktaş' tan kalkan vapurlarla gitmeni tavsiye ederim.
Yarım saati geçmez Kadıköy' e gitmen, trafik faktörü çok önemli tabii. Bazen hesapladığın gibi olmuyor[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
dershane evine nekadar yakınsa okadar yararlı olur( pekçok neden var en önemlisi zaman, ileride trafikti hava şartlarıydı üşenip gitmemezlik edebilirsin(uzaksa), etüdü olur test çalışması olur, erken ayrılma gibi bir sıkıntın olmaz yakındaki dershaneden...)

fazla birşeyde bekleme dershaneden bu arada. yani şu dershane cok iyiymiş diyip her gün gidiş geliş 2-3 saat yol çekmek pek makul bir sıkıntı olmayacak.[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

dyna +1

kesinlikle yakın biryerlerde bul dershaneni[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laverda, 04 Ekim 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
said:
Mix, 04 Ekim 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
gel gel. bende o dersanedeyim :)

nasıldır iyimiidir

11 ekimde başlıyor valla.

seviye belirleme sınavına girdim iyiydi :)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 04 Ekim 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
dershane evine nekadar yakınsa okadar yararlı olur( pekçok neden var en önemlisi zaman, ileride trafikti hava şartlarıydı üşenip gitmemezlik edebilirsin(uzaksa), etüdü olur test çalışması olur, erken ayrılma gibi bir sıkıntın olmaz yakındaki dershaneden...)

fazla birşeyde bekleme dershaneden bu arada. yani şu dershane cok iyiymiş diyip her gün gidiş geliş 2-3 saat yol çekmek pek makul bir sıkıntı olmayacak.

+1

kesinlikle..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ya otobusle giderken trafik on planda ama ortalama 45 - 120 dakka falan trafik otobus'un dur kalk falan...

sari dolmusla 1 saat falan...

besiktas'a 15 dakka da gidersin mecidiyekoyden 30 dakka wapur kadikoye 45 dakka falan...ama besiktas otobusleri ile wapur saatlarini iyi ayarlaman lazim

Not: wapur yaziyorum nedense :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...