laverda Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 dersaneye kadıköyde gitmeyi düşünüyorum ama ancak mecidiye köy'de ev bulabildik. ben t.dağlıyım yol yordam pek bilmem ulaşım sorun olur mu? yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mecidiyeköyde git dershaneye. Orda şubeleri oluyor genelde.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Beşiktaştakilere git. lakin her dersanenin bir şubesi Beşiktaş'ta kesin oluyor. 30M ya da 30A otobüsleriyle de gidip gelirsin.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 evet beşiktaş da olur. İlle kadıköy diyosan beşiktaş'a in ve motorla geç. Dönerken de aynı şey.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 mecidiyeköyde deilde beşiktaşda bazı büyük dersaneler var hangisine gidicen bilemioruz tabi ama illa kadıköy diosan körpüye bağlı valla yada beşiktaştan vapura binilebilir[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 biz tekirdağlıyız bizde geri olmaz.. kadıköy diyosa kadıköye gider kesin[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 trafıge gore vapur dahil 1 saatı bulur.Beşiktaşta oldukca fazla dersane var[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Saat kaçta yola çıkacağın çok önemli, sabah saatlerin de yola çıkacaksan eğer (iş saatinin başladığı saatler de) yol baya bir tıkanık oluyor. Köprüden gidersen yandın demektir kısacası. Akbil gibi şeyler kullanmayacaksan eğer (aylık, haftalık veya günlük) Beşiktaş' tan kalkan vapurlarla gitmeni tavsiye ederim. Yarım saati geçmez Kadıköy' e gitmen, trafik faktörü çok önemli tabii. Bazen hesapladığın gibi olmuyor[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: tamirci, 04 Ekim 2005 21:23 tarihinde demiş ki: biz tekirdağlıyız bizde geri olmaz.. kadıköy diyosa kadıköye gider kesin ?? ayrıca kadıkoyde hedef dersanesi var ona gitmeyi düşünüyodum[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 @burninglife: "tekirdalısın ve istanbul trafiğini bilmiosn" lol :D iyi söylemişsin[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 gel gel. bende o dersanedeyim :)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 dershane evine nekadar yakınsa okadar yararlı olur( pekçok neden var en önemlisi zaman, ileride trafikti hava şartlarıydı üşenip gitmemezlik edebilirsin(uzaksa), etüdü olur test çalışması olur, erken ayrılma gibi bir sıkıntın olmaz yakındaki dershaneden...) fazla birşeyde bekleme dershaneden bu arada. yani şu dershane cok iyiymiş diyip her gün gidiş geliş 2-3 saat yol çekmek pek makul bir sıkıntı olmayacak.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Mix, 04 Ekim 2005 21:36 tarihinde demiş ki: gel gel. bende o dersanedeyim :) nasıldır iyimiidir[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 dyna +1 kesinlikle yakın biryerlerde bul dershaneni[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sabahları avrupa-->anadolu köprü geçişi akıcıydı diye hatırlıyorum en azından 6 sene önce öyleydi :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 höh karşıya geçicen her gün?! yazık yakın biyer bul hayattan soğursun[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: laverda, 04 Ekim 2005 21:40 tarihinde demiş ki: said: Mix, 04 Ekim 2005 21:36 tarihinde demiş ki: gel gel. bende o dersanedeyim :) nasıldır iyimiidir 11 ekimde başlıyor valla. seviye belirleme sınavına girdim iyiydi :)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: DynamicK, 04 Ekim 2005 21:38 tarihinde demiş ki: dershane evine nekadar yakınsa okadar yararlı olur( pekçok neden var en önemlisi zaman, ileride trafikti hava şartlarıydı üşenip gitmemezlik edebilirsin(uzaksa), etüdü olur test çalışması olur, erken ayrılma gibi bir sıkıntın olmaz yakındaki dershaneden...) fazla birşeyde bekleme dershaneden bu arada. yani şu dershane cok iyiymiş diyip her gün gidiş geliş 2-3 saat yol çekmek pek makul bir sıkıntı olmayacak. +1 kesinlikle..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya otobusle giderken trafik on planda ama ortalama 45 - 120 dakka falan trafik otobus'un dur kalk falan... sari dolmusla 1 saat falan... besiktas'a 15 dakka da gidersin mecidiyekoyden 30 dakka wapur kadikoye 45 dakka falan...ama besiktas otobusleri ile wapur saatlarini iyi ayarlaman lazim Not: wapur yaziyorum nedense :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 @burninglife: Yoğun derse çok araba var ve ilerlemiyo trafik. Yoğun akıcı derse de çok araba var ama ilerliyor yavaş yavaş demek. ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yoğun çok araba var demek abi akıcı koyunca ilerlediği anlaşılıyor, Akıcı değilse ilerlemez. Malum istanbul trafiği :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Tanmam abi, işte ikisinin ortası=yoğun akıcı[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bi boğaz köprüsü için tartışılır mı? Bırakın nasıl akıyorsa aksın.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 lol :D peki öyle olsun bakalım. Bilmembişeyjistik olarak uygun olmasın. :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar