Innocente Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Geçen gün bir taksi çevirdim; hala dönüyo! _______________________________________________ Mevlana niye dönüyomuş........çünkü elinde çift okey varmış. POHHAHA ___________________________________________________ Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! ______________________________________________ En hızlı sayı hangi sayıdır?On Çünkü onun arabası var! ________________________________________________ oglum müjde sana is buldum _ nasil is büfede yedigün vereceksin Temel ile Dursun Trabzonda KAZI yapiyorlarmis. Kaz ölmüs .. Bütün bisikletlere bindim, Bisan a binemedim.. Çocuk arkadaşına kırda oynayalım demiş. Arkadaşı ise kırarsak nasıl oynarız demiş ******* Telefonlar dinleniyormuş.İyi bari çok yorulmuşlardı. ******************** Adamın biri birgün kafasını ıslatmadan şampuanlamaya başlamış. Annesi de: -Olum hiç saç ıslatılmadan şampuanlalnır mı? deyince adam: ama anne bu şampuan da "kuru saçlar için" yazıyor!!! ******************************* Apo birgün militanlarına "4 bölü 2 kaç eder?" diye sormuş! Hepsi bir ağızdan "üüüüüüüüüçççççççççç!" diye bağırmışlar. Apo sinirlenmiş. Ayağa kalkmış ve bağırarak: "salaklar ne biçim bölücü örgütsünüz?" demiş. ************************************************* Viyana kuşatması niye durdurulmuş?......atacak kuş kalmamış!..... _______________________________________________ Noel babanın niye hiç eli yoktur?.........çünkü NO-EL baba _________________________________________________ Adamın Biri Cinemaya gider Filimin yarısı biter ve 10 dk ara yazar adam arar arar ama bi pok bulamaz __________________________________________________ Taksici: -Aşağı inip baksana sinyal çalışıyo mu? Yolcu: -Çalışıyo,çalışmıyo,çalışıyo,çalışmıyo _____________________________________________ -Yeni mi aldın?.... -Neyi? -Babayı,muhahaa -Ne dion? -Celine Dion _____________________________________ Bilgisayarda programları silmenin en iyi yolu nedir? Cif'le silmek ,pırıl pırıl yapar!!! ________________________________________ Elektrogitar icad edilmeden önce ne vardı? Buharlıgitar!!!! ___________________________________ Yumurtanı sahanda mı istersin yoksa deplasman da mı? ________________________________ Bir fil bir maymuna ne der? Hiçbirşey çünkü hayvanlar konuşamaz _________________________________ İki adam damdan atlamış biri ölmüş biri ölmemiş ,neden? Çünkü ölenle ölünmez ___________________________________ Terlemeyen adama ne denir? NOter ____________________________________ Türkçe hocası sözlü yaparsa müzik hocası ne yapar? Sazlı _______________________________________ Yeter Bu Kadar[signature][hline]Sana boynumuzu eğeriz sanma.Hakkımı gelir alırız zorla -Duman-
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bunları bilmeyen yok herhalde türkiye sınırları içinde ?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Romario Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 çok kötü + klişe. (NOT:Gülmemi Beklemeyin)[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Innocente, 16 Eylül 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Yeter Bu Kadar [signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 fülfül muharrem bu esprileri pek severdi. sonra kendi oldu espri. tehdit değil , uyarı.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Böyk ![signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Birinde gülüyorum digerinde midem bulanıyo :) Adamın biri varmış, ikinci dönem düzeltmiş :p baydı bunlar galiba artık[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | dark forter // god forgives... i do not!
Syn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Arkadaş espri yaptı gülmezsek ayıp olcak.[signature][hline][b]We are too good to feel bad..[b]
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yaw adam biseyler yazmıs sırf post olsun diye yazıyorsunuz yani gülmüyorsan cık kardeşim adamı incitmeye ne hakkınız var[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yapmayın ya genel olarak kotu espriler ama bazıları yaratıcı. Tabi tekrar tekrar duymaktan sıkıldık orası ayrı..[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | dark forter // god forgives... i do not!
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yarın işyerinde herkezi bayayım bu espriler ile ;)[signature][hline] Hö ?
Innocente Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Beğenmediyseniz Cevap yazmaya niye kendiniz zournlu hissediyorsunuz Beğenmediysen okuma cevapta yazma Elbetde sevenler çıkar[signature][hline]Sana boynumuzu eğeriz sanma.Hakkımı gelir alırız zorla -Duman-
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 tuh ya gıdıklanmıyordum artık[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
unac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bazıları guzel ama bence :)[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Innocente, 16 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki: Beğenmediyseniz Cevap yazmaya niye kendiniz zournlu hissediyorsunuz Beğenmediysen okuma cevapta yazma Elbetde sevenler çıkar Sen bu esprileri buraya sadece beğenicek olanlar için mi açtın iyi peki beğenenler bu konuya mesaj yazsın beğenmeyenler lütfen yazmasın.Böyle bir türede ilk defa rastladım. Burası public bir ortam senin buraya c/p yaptığın hatta kaynak'ta belirtmediğin klişeleşmiş bir iki cümle için iyi yorum yapanda, kötü yorum yapanda olucaktır. Hep poh poh'layamamalıyız değil mi ?[signature][hline] Hö ?
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 3tanesini okudum kustum sonra[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 BEĞENMEDİYSENİZ CEVAP YAZMAYIN BENİM TOPİCİM BURASI TAMAM MI??**!!!111 ha bide: ARKADAŞIM!!11[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Romario Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: fastreload, 16 Eylül 2005 20:56 tarihinde demiş ki: BEĞENMEDİYSENİZ CEVAP YAZMAYIN BENİM TOPİCİM BURASI TAMAM MI??**!!!111 ha bide: ARKADAŞIM!!11 oldu görürsem söylerim[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 paticik ne yaptıda sana böle iğrenç espriler yaparak nefretini kusuyosun...
MoonZ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bence gayette güldürücü okurken belki ilk duymadınız ama bnce herkes azda olsa gülmştürr tabi insanın şaka anlayışı yoksa bilememm :P
LoskobordoS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yaff Patiler Cocuhu Neden Kırıyosnuz Guzel Deyin Gecsin İşte Tamam Cohu Guzel Degil Ama Aralarında Guzel Olanlarda War Belkide Hep Duydugunuz İcin Bu Tur Esprileri Ondan Size İtiici Gelmiş Olabilir Ama Kavganın Ne Luzumu War Knight Online Bolumunu Salaklar Bastı Burayıda Salaklaştirmayın LuTFen
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Innocente, 16 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki: Beğenmediyseniz Cevap yazmaya niye kendiniz zournlu hissediyorsunuz Beğenmediysen okuma cevapta yazma Elbetde sevenler çıkar konuya yorum yaomayacaktım.. ne de olsa yorum yapma ya da yapmamak benim saklı hakkımdır ama bu mesaja da cevap vermemek olmaz 1- Topluma çaık bir yerde sergilenen ürünler hakkında toplum tarafıundan yorum yapma ya da yapmama kararına izleyici topluluk ve bireyler karar verir ürünün tasalayanı değil 2- ürüü tasarlayanın ürünü sergilemem hakkı kendinde saklıdır. eğer olumsuz yorum geleceğini düşünüyorsa sergiler ya da sergilemez. 3- sayfayı açınca okumamak gibi bir seçeneğimiz kalmıyor sonuçta içerikte ne olacağını kestiremiyoruz.. biz jedi değiliz.. 4- okuma hakkı başkalarına ait olduğu gibi cevap yazma hakkı da bana aittir.. evet şimdi yorumumu yazıyorum.. beğenmedim.. eğer oturduğumm masada rahatsız olduğum biri varsa onu rahatsız ederek masadan uzaklaştırmak için kullanacağım cinsten cümle öbekleri bunlar.. bira bu kapağın altındadır.. sana hediyem olsun bundan sonra düşünmeden mesaj atmazsın umarım[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 çok nevrotik :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
Öne çıkan mesajlar