Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 aklıma takıldı. oyunda hiç göremedim. orgrimmarda satan yer wardı ama gayet dandik şeyler.auction housetada göremedim. yada bi playerın elinde. hiç yokmu bu fist weaponlardan?[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben su ana kadar maraudonda çikan bi fist weapon gordum o da baya saglamdi sonrada ironforge da dolasirken 2 3 tane rogue da gordum o kadar yani fazla bulunamiyor sanirim[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hmmm böle resim falan bulabilcem biyer warmı fist weaponlarla ilgili? thottbot veya cursegaming de falan? ya benim hayalimdir böle unarmed yada fist weaponlarla box turnuvası düzenliyceksin :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 fist weapons][url=http://www.thottbot.com/?f=w&skill=Fist+Weapon&name=&minrl=&maxrl=&minl=&maxl=&mind=&maxd=&mins=&maxs=&stat1=&c1=gt&v1=&stat2=&c2=gt&v2=&stat3=&c3=gt&v3=&e=]fist weapons[/url] way canına buldum acayip şeyler bunlar. nerden bulcaz bakalım.[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok [Bu mesaj Grizzly tarafından 05 Ekim 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Grizzly tarafından 05 Ekim 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Claw of the Black Drake vok sagla bişi valla[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Fist weaponlarla parry yapılmıyo diye biliyorum[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar