Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız var (bi bakın ama kim haklı )

fede

Öne çıkan mesajlar

ne de biliyomusun ..
-üçan dairenin büyüğüne ne denir
-ne?
-uçan apartman
-?
-allah var allah
-?
-işçimisin işverenmisin onu söyle..
-:)
-meraba
-slm :)
-titreşim yolla
sonra bi gün ne yazarsa yazsın nadasa bırakıcaksın.. verimlenicek o bi dahaki karşılaşmanıza kadar... emin olun pişman olmazsınız. ben çok kişiyle tanıştım böyle tabi ne söliceini bilmen kendini iyi yansıtmanda gerek... msn bisanattır ne kadar chat olayı çok bayağı gelsede.... eskiden milletin önüne hiç aracı koymadan dikilirdim umrum olmazdı pek derdimde olmazdı başarılıda olurdum ama msn mucizesi daha verimli olmamı sağladı..... allah var[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Sosyal ağlarda paylaş

ee lizard senın soyledıgın dıyalogları kuran bır ınsan evladı zaten umutsuz vakadır.ben okadar abartı demedım[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız.
Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.

[Bu mesaj Passanger tarafından 03 Ekim 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

emin ol söyleneden çok senin ne kadar konuşmaya yön verdiğinle ilgili tabi burda klas faktörüde çok önemli eğer akıllıysan manüple etmeyi becerirsin.... irc bilmem icq bilmem yonjasını bilmem hedesini bilmem ama msn de ciddi bişey söylemektense beklenmedik bnişey söylemek emin ol 1 0 önde başlatır..[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Sosyal ağlarda paylaş

kalmaz tabii eskiden fenerin borusu ötüyodu şimdi borular değişti :D

bişey diyim mi düzeldiğine ben bile inanmıyom daha, birden döndü :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...