lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Oyunu amd 64/3000, radeon 9600xt/128 ram, 512 twin ramli makinada inanılmaz kasarak oynayabiliyorum.Ölye böyle değil yani insanı ağlatacak düzeyde yavaş oyun :) Merak ettiğim aranızda bu oyunu oynayıp, güzel bir hıza sahip olan var mı, varsa sistemi nedir.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Cıktığını bilsem bana yeterdi...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Tık[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Neyse sorunu hallettim.Sağolun :) Oyunu amazon.com dan aldım.Severek oynuyorum.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar