Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oldum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk resim çok tatlı valla :-) umarım ayrılmak zorunda fln kalmazsınız[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ...
i am from garbage
Mesaj tarihi:
said:
Christoph_Vassel, 21 Eylül 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
bu topic'in aynısını balonlu yada 100(-) mesaja sahip birisi açsaydı topa tutulurdu..
[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 27 Eylül 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
petek dinçözü çok seviyorum

lol[signature][hline]Asabiyim
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
ilk resime hayran kaldım darısı bizim başımıza:D benimkini paticiğe getiremiyorum helpppppppp miiiiiii[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
vay anasını be yaw.Ne kızlar var yahu:)Bende bizim sınıftan arkadaşa aşık oldum seviyom ama bir halta yaramıyo.telefondan kısa mesajla neler yazdım hepside doğru.köpek gibi aylardır ağladım,onuda yazdım ama boş vallahi olmayınca olmuyo lanet olsun böyle aşka huleyn demekten kendimi alamıyom:)
Mesaj tarihi:
ya kusura bakmayın da isabellayı gözüm tutmadı, tunca da pek melül bakmış, isa aslında bi vampir ve tuncanın bi gün boynunu ısıracak ama doğru anı bekliyo sanki, gözlerinden bunu okudum:)
Mesaj tarihi:
Vallahi okul bitti zaten çok görüşemiyoruz yılda bir kez falan zaten buluşursak bütün arkadaşların yanında söylicem yeter uleyn benimle polemiğine girmeyin eyyt:)
Mesaj tarihi:
Bide bende tekleme olayları var.Başlı başına sorun diyim ben herkese burdan.Senelerdir çekiyom ve hala çekiyom:)Çooookkkkk pis birşey kimseye tavsiye etmem bütün okul hayatım boyunca çeeeekkkkttttiiiiiimmm be yaaaww!!!
  • Yeni Oluştur...