Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bırde zarek senın ılıskındekı kucuk bır sorundan nerelere geldı konu gordun mu?[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Passanger, 03 Ekim 2005 21:58 tarihinde demiş ki: bırde zarek senın ılıskındekı kucuk bır sorundan nerelere geldı konu gordun mu? ya sorun filan yok. benim merak ettiğim, aşırı tepki gösterip göstermediğimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Riehn, 03 Ekim 2005 20:45 tarihinde demiş ki: tutamazsınız ( -edebilmek -yapabilmek cekimi ( in English : can) ) yapabilir ( daha acik bir sekilde -edebilmek -yapabilmek ) demek bir yargiya varmaktir ? midir ? gelip , eksikligidir ( kesin veri = yargi ?!?! ) yapmaz ( kesinlik ? ) Sevgi zaten doğru yanlış üstüne kurulamayacak kadar karışık bir kavram ( bir yargi daha ) Simdi bakarsan ders 1 turkcemizi gusel kullanalim. ders 2 bir sey hakkinda yorum yuruturken benimsedigimiz dusunceyi yazimizda anlatim dili olarak lutfen kullanmayalim.. Not : bir onceki postumun uzerine yaziyordum bunu net gitti geldi. son mesajini da gordum onada yazacaklarimi yazayim oyle cevap ver istersen... tutabilirsiniz: can tutamazsınız: can't olabilirlik falan göremiyorum ben burda açıkçası. Bunu geçtim, ben ortaya kişisel bir tez sürmüyorum, ilişkide doğru-yanlış yoktur diyorum, bu yargısızlığı belirten bir şeydir, yargı olarak görmek yanlıştır. Benim tanıdığımsa, arkadaşımsa, dostumsa, kankamsa karışamam o insana bu gayet normal. Ancak bu insan sevgilimse, ortak bir şeyler paylaşıyorsam nasıl onun benim çıkmama gezmeme karışma hakkı varsa benim de ona karışma hakkım vardır. Bilmiyorum hayatında kaç tane kızla beraberlik yaşadın ancak "beraberlik" zaten iki kişinin birlikteliğinden ortaya çıkan bir kelimedir, bu insan sizin dostunuz falan değil, bir yerde size bağlı bir insan, nasıl siz ona bağlıysanız. Benim burda savunduğum öküzce bir maçizmo değil. Sadece şunu anlamalısınız ki sevgiliniz olan insanı kıskanmak, ona karışmakta yanlış bir şey yok. Ayrıca evet, kız arkadaşım, sevgilim, bu kadar değer verdiğim insandan tek bir şey rica edince "sanane lan istediğim yere giderim nah karışırsın özgürüm ben özgür kız" tepkileri verirse "o zaman hayatında başarılar" gibi basit bir kılıf uydurup onu öyle bırakırım. Hiç bir şey zorla değil, gidip kız arkadaşınızın gözünü morartıp tango sınıfını basın, hocayı paralayıp onunla dans eden tüm erkekleri dövün demiyorum, sadece bazı insanlar nasıl kız arkadaşını tango dersine yollamakta sakınca görmüyorsa bazıları da görüyor olabilir, bu yüzden de kimse kimseyi yargılayamaz, istemeyen çekip gider benim de nazımı çekmez, lafım da yok ona.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 aha fake fenerlı yakın bunu.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Peki antimodes. Sanirim biz uzlasamayacagiz. zaten arkadasin konusu da bir hayli dagildi. ( kusura bakmasin ).. Sonuc itibariyle bu benim sahsi dusuncemdir. Bugune kadar hiç kimseye ne yapmasi gerektigi konusunda, sormadigi takdirde yorum yapmaktan oteye gitmedim. Kimseye ne yapmasi gerektigi hakkinda emirler yagdirmadim, kiliflar takmadim. Gayet basarili bir ilişkiye sahibim. Bazen benim bu tavrim ilgisizlik, vurdumduymazlik olarak algilansa da inaniyorum ki daha az sorun yasiyorum.. Ben sadece " medeni insan " kavraminin aslinda cogu kişi tarafindan algilanan " ne yani benim sevgilim gitcek baska biriyle sarmas dolas dans edicek ? oyle medeniyet olmaz olsun " kavram olmadigini gene de aciklama geregi duyuyorum. Belki bunun uygulanamamasinda bizim kizlarimizin da payi buyuktur. Cunku bu tarz bir eylemi ilgisizlik, sevgisizlik vb.. kavramlarla ozdeslestirdikleri bir gercek. Hatta belki de cogu zaman sizin sevginizi on plana cikarmak için bile olmadik sorular ve girişimlerde bulunabiliyorlar. Sonucta bu degerler bizim toplumumuzu olusturan, bizi biz yapan yargilar.. Belki de haklisin ama sanirim bir yerden sonra degismemiz gerekecek. P.s : Benim kac ilişki yasadigimi neden merak ediyorsun dogrusu anlamadim.. Ama genede ogrenmek için sorduysan sorunu cevap spoiler.. [spo1=Dayaniksiz Ev Aleti]15 yas 6 aylikken bir bayanla tanistim. İlk askimdi.. Bizim mahalle de oturuyordu. Ama curet edip tanisamamistim. Yazdi tatile gittik Antalya. Orada karsilastik konustuk. / alkol etkisi buyuktur bunda../ yaklasik 1,5 sene birlikteligimiz oldu. Gercekten birlikte de olduk. Cok sevmistim. Ancak vefaat etti. 6 ay bos gezdim. geldik 17,5. o zamandan bugune bir kişiyi sevdim. Simdi ayri ulkelerdeyiz. Ancak halen konusuyoruz inş. 4 sene sonra dondugumde belki evleniriz. :) Tabi her erkegin de oldugu gibi benimde asklarimin disinda kacamaklar olmustur. ( hatta biraz abartilmistir ) Saymadim ancak ortalamaya vurursak. 1 hafta 1 tane gibi bir sonuc cikar. Ancak hiç biriyle 1 gunden oteye gitmedim. Gordugumde konustuk. Selamlastik. Ama gerisi olmadi. ( ask mesk olayi yani )[/spo][signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ya benim savunmak istediğim de zaten öyle astığım astık kestiğim kestik bir mantalite değildi. Sadece kişiden kişiye, durumdan duruma değişiyor her şey. Şimdi öyle kızlar var ki, kıskanılmaktan hoşlanıyorlar, siz kıskanınca hoşlarına gidiyor, öyle kızlar var ki, erkek arkadaşının hafif osmanlı olmasını, dediği dedik olmasını istiyor, öte yandan da öyle kızlar var ki belli bir olgunluğa ulaşmış, artık ona karışacaktan çok böyl şeyleri sakinlikle karşılayacak bir erkek istiyorlar, bazısı da var ki özgür kız triplerine giriyor hayatta karıştırmam hiç bir şeye diyor. Yani ben senin modern ilişki düşüncene kesinlikle karşı değilim, tam tersine biraz postlarımı okursan göreceksin ki benim de en sevmediğim şeydir abartı maçoluk. Tek söylemek istediğim her insan farklı karaktere ve kişiliğe sahip, herkesin de ilişki çözümleri kendine, doğru yanlış yoktur bence diyorum. Zaten sen son postunda demişsin kendi fikrimi belirtirim diye, eh o zaman zaten anlaşamadığımız bir nokta yok, fikrin buysa saygı duyarım.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bir kız kendine karşı çıkılmasını, emir verilmesini ister. Asıl olgunlukla karşılarsanız gözünde düşersiniz[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki: Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ama sen boyle diyerek 'tek tip kiz vardir' demis oluyosun. ki biri digerini tutmaz davranis konusunda.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 benim karşıma çıkanlar böyleydi diye p.s ekliyim o zaman[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki: Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ı ıh kz ark koymuşsa kafaya.. gidip sende yazılcan beraber yapcaksınız ben şahsen sorun çıkartabilirim, fazla temas var...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar