Riehn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Antimodes fikirlerin kadar algilama yeteneginde yeterince gelismis olsa benim yaptigimin yargilamak degil elistirmek oldugunu anlarsin.. Fazla soze gerek yok ben orada bir toplum gercegine degindim. Boyle bir konuda tereddut eden arkadas anlamasi gerekeni o yazidan anlayabilir. Ancak yargilamak ne demek aciklarsan yazinda demek istedigini anlayabilecegim..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Riehn, 03 Ekim 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Artik sevgilim ile karim arasindaki farki anlamaniz gerekmekte.. Sevgiliniz sizin tapulu maliniz degil sizin elini tutmanizi istemiyorsa tutamazsiniz ama bir baskasi ile tango yapmak istiyorsa yapabilir.. Herkesi rahat birakin yahu.. Nedir bu ? Sevgilinizse sevgiliniz.. İstedigini yapmakta ozgur. Sizin gibi. Yargılamak demek bir konu hakkında kesin bir karara varmak demektir. Sevgiliniz sizin elini tutmanızı istemiyorsa tutamazsınız ama bir başkası ile tango yapmak istiyorsa yapabilir... demek bir yargıya varmaktır. Yani sen bu cümleyle diyorsun ki, dünyadaki herkesin kız arkadaşı istediğiyle tango yapar kimse de karışamaz doğrusu budur. Ben de diyorum ki, benim doğruma göre ben kız arkadaşıma nazımı yaparım, tangoya gitmicen derim, benimle devam etmek istiyorsa gitmez. Özellikle aşk, kıskançlık konularında basit insan psikolojisi görmeden gelip olur olmaz kıskançlık özgüven eksikliğidir falan diye yorum bombalayıp kaçmayalım arkadaşlar rica ediyorum. Eğer sen kız arkadaşını rahat bırakıyorsan, tangoya yolluyorsan bu da seni daha az erkek yapmaz, ne güzel medeni bir adamsın... Ancak ben nasıl seni yargılamıyorsam, senin ilişki seçimine saygı gösteriyorsam, sen de kesin doğru kendi dediğinmiş gibi burda "sevgilinizle karınızı ayırmanın zamanı geldi hah hah!" şeklinde bir yargıda bulunmamalısın. İşin aslı doğru yok bu işlerde. Sevgi zaten doğru yanlış üstüne kurulamayacak kadar karışık bir kavram.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Mike, 02 Ekim 2005 15:17 tarihinde demiş ki: kocasımısın? nişanlısımısın? istediğini yapmakda serbesttir, kendi zevkidir edeceğin lafı edersin. Sonrası onun bileceği iştir, böyle anlamsız şeylerle kısıtlamak saçmalık. Bırak hayatını yaşasın, sen onu mutlu etmek için varsın, gerisin yaalaaan dolaaaan [signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Mike, 02 Ekim 2005 15:17 tarihinde demiş ki: kendi zevkidir edeceğin lafı edersin. Sonrası onun bileceği iştir Benim dediğim bu zaten, ben istediğim lafı ederim, sonra kızı saçından sürükleyerek eve kapatacak halim yok zaten, ama ne yaparım, benim sözüme karşı geliyorsa ilişkimi bitiririm, alakamı keserim. Bu riski göze alabiliyor mu hadi bakalım? Kimse de böyle bir şey yaptığım için bana şu yanlış şu doğru diyemez.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Aynen öyle, fakat kimsenin kimseyi üzmeye hakkıda yoktur, benim öyle dediğime bakma etek giymesine bile laf ederim yani =), ama doğru olan odur. Arada basıcan kıskançlığı ki fazla uçmasın dimi? Hayal ettiklerimi yazıyorum bende öyle biri olcam yakında (heralde evlenirken ehahah)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya görüyorum da paticik de daha önce karşı cinsle "sevgili" "kız (kızlar için erkek) arkadaş" ilişkisine girmemiş insanlar yazıyor herhalde bu yorumları. imkansız yani herkes modern olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Az önceki postu 04.40 ta yazdığına göre kafan bayaa bi iyi olmalı...Sevgilini dans kursuna göndermekle modern olunmaz. "Modern olmak" bundan çok daha öte birşey. Fakat ne yazık ki bunun tam tersi tamamen doğru.Yani kız arkadaşına "şunu giy, bunu çıkar, şuraya git, buradan gel" diyen bir insan magandanın şahı padişahı ve ikili ilişkilerde(bunu tellaffuz etme alış bence) noob olduğu baştan belli bir kişi isen ve kız arkadaşın senden elini tutmanı bile istemiyecek kadar iğreniyorsa işin gerçekten zor... O dans kursuna gitsin sen de psikoloğa falan git....[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 olabilir. eğer tango da bile sevdiğini kıskanıyorsan bu nu açıkça ona söyle. eğer seni anlarsa gitmez bir tangoya .gitmekle veya gitmemekle fazla birsey olacağını sanmıyorum. çünkü siz ortak kararlar verebilmelisiniz. eğer buna karsı güzel bir cevap vermez. sadece seni azarlar seni geri kafalılıkla suçlarsa benim önerim hemen ayrıl ilerde de sana bir gün yüzü göstermez o ilişki. güzel bir maaret göstermeden seni her işine karşı karıoşmakla suçlarsa ki bunu hayatı boyunca yapacak . sende ilerisini ciddi düşünüyorsan ve bunu kabul ederim ben diyorsan sorun yok[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 valla abi sonuçta karar onun kararı ama bence sen engellemek uğruna elinden geleni yap[signature][hline]Türkiye için elele haydi aslanlarım göreyin sizi... Saldırınnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 gondermezdım ben olsum.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yaw tamam bugün gittik beraber çokta eğlendik. psikoloğa gitmeme filan gerek kalmadı.[signature][hline]ShadowFury 18 Eylül 2005 20:17 demiş ki : "Bende gülmedim şimdi ben yokmuyum? Yoksam nasıl yazıyorum? Yoksa paticiktemi yok? Post diye bişiy varmıki kasıyoruz? Paticik yoksa nasıl post kasarız?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 oo helal birlikte gitmişsiniz?[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 abı nasıl oldu anlatırmısın?[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Passanger, 03 Ekim 2005 20:07 tarihinde demiş ki: abı nasıl oldu anlatırmısın? zaten dün konuşmuştuk gidelim beraber diye öyle gittik işte üni çıkışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hayır kursda yasadıkların.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Mike, 03 Ekim 2005 02:14 tarihinde demiş ki: Aynen öyle, fakat kimsenin kimseyi üzmeye hakkıda yoktur, Ne kadar gusel demissin.. Anlatmak istedigimde budur. Sizi seviyordur. Sizde onu seviyorsunuzdur.. Ancak tangoya gitmek istiyordur. Siz ona o laflari sarfetme curetini nasil gosterebiliyorsunuz ? Size ne yahu ? Ne diye onun hevesini kiriyor, ve uzuyorsunuz. Daha da ileri gidip onune sevginizi koyup gidersen ilişkimi keserim felan ? Valla ya ben cok degisim yada sizler klavye krallarisiniz.. Gercekten yapabileceginize acikcasi inanmiyorum. Hele de seviyorsaniz..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya zarek kursda neler yasadınız anlatsana cıddı merak ettım.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ve bu arada ii dans edemiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ee senın ıcın daha ıyı.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Riehn, 03 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Ne kadar gusel demissin.. Anlatmak istedigimde budur. Sizi seviyordur. Sizde onu seviyorsunuzdur.. Ancak tangoya gitmek istiyordur. Siz ona o laflari sarfetme curetini nasil gosterebiliyorsunuz ? Size ne yahu ? Ne diye onun hevesini kiriyor, ve uzuyorsunuz. Daha da ileri gidip onune sevginizi koyup gidersen ilişkimi keserim felan ? Valla ya ben cok degisim yada sizler klavye krallarisiniz.. Gercekten yapabileceginize acikcasi inanmiyorum. Hele de seviyorsaniz.. O beni tangoya gitmeyecek kadar sevmiyorsa anlamı nedir ki zaten karşılıksız sevgidir... Ayrıca her şeyi siyah-beyaz gibi maksimum basitlikte görmeye bayılıyorsunuz, benim demek istediğim şeyi hiç anlamayıp, olayı tango gibi basitleştirmek çok büyük hata. Benim demek istediğim aşk ve sevgi ilişkilerini böyle bu doğru bu yanlış kızı üzemezsiniz hakkınız yok gibi somut kılıflara sokamazsınız. Binlerce farklı durum, binlerce farklı kişilik vardır, bu doğru bu yanlış demek kadar da cahilce bir şey olamaz yani. Olayın bir yerde tangoyla da alakası yok, biraz da sözünüzün geçmesiyle alakası var. Her ne kadar kız arkadaşınız tangoya gidince sizi aldatıcak olmasa da yapılacak iş var yapılmayacak iş var, tanımadığınız etmediğiniz erkeklerle kız arkadaşınızın tango dersi alması benim ilişki değerlerime ve yargılarıma göre yanlış. Eğer sen kız arkadaşının her istediği şeyi vererek mutlu bir ilişki yaşayacağını zannediyorsan buyur kardeşim, seni durduran yok, yargılayan da yok, buyur yap. Ben kendi deneyimlerimden ve yaşadıklarımdan bahsediyorum, ama sen kim oluyorsun da öncelikle bana "bu doğrudur bu yanlıştır" diye yargı koyuyorsun, üstüne üstlük de benim hakkımda hiç bir şey bilmeden klavye delikanlılığıyla suçlamada bulunuyorsun? İsterse don juan olsun casanova olsun 80 yaşına gelmiş, iki katı kadar da kadınla beraber olmuş olsun, aşk ilişkisinde kimse kimseye bu doğru bu yanlış diyemez. Kendinize göre bir yorumlar yaparsınız, isteyen sizi dinler, istemeyene de doğrusu bu hakkınız yok şunu yapmaya di-ye-mez-si-niz![signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Antimodes52, 03 Ekim 2005 01:56 tarihinde demiş ki: said: Riehn, 03 Ekim 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Artik sevgilim ile karim arasindaki farki anlamaniz gerekmekte.. Sevgiliniz sizin tapulu maliniz degil sizin elini tutmanizi istemiyorsa tutamazsiniz ama bir baskasi ile tango yapmak istiyorsa yapabilir.. Herkesi rahat birakin yahu.. Nedir bu ? Sevgilinizse sevgiliniz.. İstedigini yapmakta ozgur. Sizin gibi. Yargılamak demek bir konu hakkında kesin bir karara varmak demektir. Sevgiliniz sizin elini tutmanızı istemiyorsa tutamazsınız ama bir başkası ile tango yapmak istiyorsa yapabilir... demek bir yargıya varmaktır. Yani sen bu cümleyle diyorsun ki, dünyadaki herkesin kız arkadaşı istediğiyle tango yapar kimse de karışamaz doğrusu budur. Ben de diyorum ki, benim doğruma göre ben kız arkadaşıma nazımı yaparım, tangoya gitmicen derim, benimle devam etmek istiyorsa gitmez. Özellikle aşk, kıskançlık konularında basit insan psikolojisi görmeden gelip olur olmaz kıskançlık özgüven eksikliğidir falan diye yorum bombalayıp kaçmayalım arkadaşlar rica ediyorum. Eğer sen kız arkadaşını rahat bırakıyorsan, tangoya yolluyorsan bu da seni daha az erkek yapmaz, ne güzel medeni bir adamsın... Ancak ben nasıl seni yargılamıyorsam, senin ilişki seçimine saygı gösteriyorsam, sen de kesin doğru kendi dediğinmiş gibi burda "sevgilinizle karınızı ayırmanın zamanı geldi hah hah!" şeklinde bir yargıda bulunmamalısın. İşin aslı doğru yok bu işlerde. Sevgi zaten doğru yanlış üstüne kurulamayacak kadar karışık bir kavram. tutamazsınız ( -edebilmek -yapabilmek cekimi ( in English : can) ) yapabilir ( daha acik bir sekilde -edebilmek -yapabilmek ) demek bir yargiya varmaktir ? midir ? gelip , eksikligidir ( kesin veri = yargi ?!?! ) yapmaz ( kesinlik ? ) Sevgi zaten doğru yanlış üstüne kurulamayacak kadar karışık bir kavram ( bir yargi daha ) Simdi bakarsan ders 1 turkcemizi gusel kullanalim. ders 2 bir sey hakkinda yorum yuruturken benimsedigimiz dusunceyi yazimizda anlatim dili olarak lutfen kullanmayalim.. Not : bir onceki postumun uzerine yaziyordum bunu net gitti geldi. son mesajini da gordum onada yazacaklarimi yazayim oyle cevap ver istersen...[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Antimodes52, 03 Ekim 2005 20:36 tarihinde demiş ki: said: Riehn, 03 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Ne kadar gusel demissin.. Anlatmak istedigimde budur. Sizi seviyordur. Sizde onu seviyorsunuzdur.. Ancak tangoya gitmek istiyordur. Siz ona o laflari sarfetme curetini nasil gosterebiliyorsunuz ? Size ne yahu ? Ne diye onun hevesini kiriyor, ve uzuyorsunuz. Daha da ileri gidip onune sevginizi koyup gidersen ilişkimi keserim felan ? Valla ya ben cok degisim yada sizler klavye krallarisiniz.. Gercekten yapabileceginize acikcasi inanmiyorum. Hele de seviyorsaniz.. O beni tangoya gitmeyecek kadar sevmiyorsa anlamı nedir ki zaten karşılıksız sevgidir... Ayrıca her şeyi siyah-beyaz gibi maksimum basitlikte görmeye bayılıyorsunuz, benim demek istediğim şeyi hiç anlamayıp, olayı tango gibi basitleştirmek çok büyük hata. Benim demek istediğim aşk ve sevgi ilişkilerini böyle bu doğru bu yanlış kızı üzemezsiniz hakkınız yok gibi somut kılıflara sokamazsınız. Binlerce farklı durum, binlerce farklı kişilik vardır, bu doğru bu yanlış demek kadar da cahilce bir şey olamaz yani. Olayın bir yerde tangoyla da alakası yok, biraz da sözünüzün geçmesiyle alakası var. Her ne kadar kız arkadaşınız tangoya gidince sizi aldatıcak olmasa da yapılacak iş var yapılmayacak iş var, tanımadığınız etmediğiniz erkeklerle kız arkadaşınızın tango dersi alması benim ilişki değerlerime ve yargılarıma göre yanlış. Eğer sen kız arkadaşının her istediği şeyi vererek mutlu bir ilişki yaşayacağını zannediyorsan buyur kardeşim, seni durduran yok, yargılayan da yok, buyur yap. Ben kendi deneyimlerimden ve yaşadıklarımdan bahsediyorum, ama sen kim oluyorsun da öncelikle bana "bu doğrudur bu yanlıştır" diye yargı koyuyorsun, üstüne üstlük de benim hakkımda hiç bir şey bilmeden klavye delikanlılığıyla suçlamada bulunuyorsun? İsterse don juan olsun casanova olsun 80 yaşına gelmiş, iki katı kadar da kadınla beraber olmuş olsun, aşk ilişkisinde kimse kimseye bu doğru bu yanlış diyemez. Kendinize göre bir yorumlar yaparsınız, isteyen sizi dinler, istemeyene de doğrusu bu hakkınız yok şunu yapmaya di-ye-mez-si-niz! O beni tangoya gitmeyecek kadar sevmiyorsa anlamı nedir ki zaten karşılıksız sevgidir... ( bu mantigini gercekten cok takdir ettim.. Sevgi için guzel bir olcut.. ) Benim demek istediğim aşk ve sevgi ilişkilerini böyle bu doğru bu yanlış kızı üzemezsiniz hakkınız yok gibi somut kılıflara sokamazsınız. ( ama giderse terkederim o sevgi olmaz olsun edalarinda ki kiliflar kullanilabilir ha ? ) sozunuzun gecmesi ? ( nereye geciyor efenim ? sozunuzun saygi gormesi, kabul olmasi vb.. terimlerin emir kipi kullanimindan daha uzak oldugundan kullanilmasi tavsiye edilir ) tanımadığınız etmediğiniz erkeklerle ( tanirsan problem yok ? Seninle sevgili iken yaptiklari ne olacak ? yada baslangicinizda ? yada senden oncekiler ( onlari taniyor musun yoksa ) ? ) ama sen kim oluyorsun da öncelikle bana "bu doğrudur bu yanlıştır" diye yargı koyuyorsun ( meydan okumaya krallik yapmaya gerek yok Bir onceki mesajimda kimin yargi yaptigi kimin yapmadigi Turkcemizin gusel nacizane kelimeleri ile aciklandi. Ben hiç bir kesinlik kullanmadigimi tekrardan dile getiriyorum. Ama uzgunum seninle ayni arena'ya cikmam ) klavye delikanlılığıyla ( arkadasim benim oradaki yazimi kopyalamakla ugrasmayacagim.. zaten yoruldum.. Ancak bunlari klavyenizde yazabiliyorsunuz ama gercekten yapabiliyormusunuz merak ettim anlami tasiyan gene edebilmek cati ekiyle sorulmus bir sualdir. Kimseye bir suclama yapilmamis gercekten dogru olup olmadigi gundeme getirilmeye calisilmistir..) Acikcasi yazinin geri kalani da daha once bahsettiklerimi içerdigi için ( tabuya gec kalmak uzere oldugum için ) yazimi burada bitirmek zorundayim. Yarin gene bu konudan tabirinle ' meydan okuma ' duello ? ya devam edebiliriz.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 kıskançlık rahatsız etcek derecede olmammalı hiç bi zaman..daha bugün kavga ettik erkek arkadaşımla..kendisi beni dergilerdeki erkeklerden bile kıskanabilen bi şahsiyet olup hafif sinirlidir..eğer ben tango kursuna yazılsam kesin o da gelirdi..ya da ona haber vermeden yazıldığım için bana yapmadığını bırakmazdı.. aslında ben olsam ben de aynısını yapardım..bu durumda haklı yani..[signature][hline][Beyaz Patiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya kızların ozgurlugune karısmıcaksın yoksa elınde patlıyorlar.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Passanger, 03 Ekim 2005 21:15 tarihinde demiş ki: ya kızların ozgurlugune karısmıcaksın yoksa elınde patlıyorlar. inceldiği yerden kopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar