Quedragha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 benim şu aralar oyuna ihtiyacım var.elimdeki oyunlar dayanmıyo bana yardım ederseniz çok mutlu olacağım[signature][hline]The Venom İs here
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 www.trgamer.com dan takip edebilirsin, ayrıca yeri ne yazık ki burası değil.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 oyunlar.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Quedragha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 tamam[signature][hline]The Venom İs here
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Oyunlara açmalıydın. Ayrıca ne tür oyun istediğini de yazmalıydın.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Quedragha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya pardon bi daha bölümlere dikkat ederim özürdilerim :([signature][hline]The Venom İs here
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Boşver taşırlar. Ne tür oyunlar istiyorsun?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Quedragha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yani strategy sonra action rpg mmo(yada baska bişi bilmiom onu) otür oyunlar sonra serious sam matrix gibi bişiler[signature][hline]The Venom İs here
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Total Overdose ve rpg olarak da Bards Tale alabilirsin. Biraz komik ve eskilerle dalga geçer ama güzeldir Bards Tale[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Öne çıkan mesajlar