zepan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 İntel PIII 866 mhz cpu Asus cuv4x board + ses onboard [zamanı nın en iyi board u] 40 gb hdd 7200 rpm 128 mb ddr His Ati Radeon 9200 8x agp[az kullanılmış] 256 mb sd ram 52x Lg cd room Floopy Fly Tv kartı+Radyo[hediyem] Everese Kasa yanlızca monitör 14 inç onada para almıcam zaten Bu sistemi şuan hala kullanıorum acil ihtiyacımdan dolayı satıorum lütfen mantıklı fiyatlar yazalım sizin fiyatlarınız dogrultusudna kararımı vericem Almak isteyen özel msj atsın yada [email protected] a mail atsın[signature][hline]-Türk'ler en iyisi -Neden? -No comment... Aradan bir eğitim yılı geçer -Türk'ler en iyisi -Biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 eğer satamazsan ve parça parça yapmaya karar verisen ram'e ve harddiske talip olabilirim. beni listenin sonuna koy :)[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 450 ytl[signature][hline]-Türk'ler en iyisi -Neden? -No comment... Aradan bir eğitim yılı geçer -Türk'ler en iyisi -Biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar