revhas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben 1 sene önce 1gb ram 128 mb radeon ekran kartıyla shadowları açamıyodum ama çok rahat hiç takılmadan oynuyordum ama şimdi durum farklı... 2gb ram 256 ekran kartı var shadowlar açık ama biraz kalabalık olsa hemen takılıyo shadow açık kapalı farketmiyo... oyunun serverları çok kötü 2 senedir kurulan evler ve cu çok fena yapmış serverları. siz istediğiniz kadar para harcayın bilgisayara farketmez... en başta dediğim gibi 1gb ram 128 ekran kartı aslında oyunu oynamak için fazla bile ama serverların düzelmesi lazım...[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 serverın değil kodun düzelmesi lazım. Theed deki demirbaş binaları kantini bile her seferinde yeniden load ediyor. Ayrıca diğer oyunlarda gördüğüm kadarı ile 15 k 20 k gibi rakamlar görüyorum serverdan benim makinama o anlık insanların haraketleri , inventoriler , yapılan değişiklikler gibi bilgiler. Fakat bu SWG de 32 k. Yani maksimum download hızım capli oynuyorum kalabalık mekanlarda. Cidden kodda sorun var ve herşeyi serverdan alması çok kötü.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 naboo theed'de dolaşan türk arkadaş varmı görüşelim theed de gezelim tozalım sonra cantinaya gidelim duellolar izleyelim bazen jedilar geliyo duello yapıolar :P çok eğlenceli neyseki insanlar jedi charlarını çıkartmaya tırsıyolar nedeni ise aman xp kaybetmiyim falan filan diye alt charla geliolar ayrıca beyler bana 3000$'lık leptap söyleyin ---- HELLSCREAM LONGMANN BOWS PATİCİK FAMİLY ---- [Bu mesaj Vergil tarafından 04 Ekim 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar