SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 animeone kendi vers. çıkardı onuda izleyin hem o 1.5 gb heh[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 DVDRIP varken, Fansub niye izlenir ki? =D[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Katılıyorum :D Bu arada 1.5 Gb nedir ya ne eklemiş bu adamlar o kadar :P[signature][hline]Final Fantasy 7-8 bulunanlar pmden irtibata geçerse bir şekilde almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya abi tüm dvd ripler 700 mb sizce... adamlar filmi 1.4 gb yapmışlar dvdrip olarak yani 700mbtın yaklaşık 2 kat kalitelisi... yani bende 700 lükte var 2 farklı fansubun ama animeone çıkardığı 1.4 mb en iyi altyazılısı ve en güzel görüntülüsü (dehşet)...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bende şu an 6 farklı (bir tane de h264 inmekte, bitince deneyeceğim) sürüm var, kesinlikle BieN sürümünü izleyin altyazınızı koyup derim.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Final Fantasy Advent Children - ORIGINAL SOUNDTRACK Tracklist: Disc 1 ------ 1. Opening 2. Yakusoku no Chi `The Promised Land` 3. Beyond The Wasteland 4. Sign 5. Tifa no Theme (Piano Version) 6. For the Reunion 7. Tatakau Mono Tachi (Piano Version) 8. Water 9. Materia 10. Black Water 11. Aerith no Theme (Piano Version) 12. Battle in the Forgotten City 13. Violator 14. Kita no Daikuudou (FFVII AC Version) !!!!!!!!!!!!!!! Disc 2 ------ 1. Tenrai `Divinity I` 2. Tatakau Mono Tachi (FFVII AC Version) 3. Saranai Tatakau Mono Tachi (FFVII AC Version) 4. Tenrai `Divinity II` 5. Encounter 6. The Chase of Highway 7. Savior 8. J-E-N-O-V-A (FFVII AC Version) 9. Sairin: Kata Tsubasa no Tenshi `Advent:One-Winged Angel` 10. Cloud Smiles 11. End Credits 12. CALLINGhttp://www.animeturk.net/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=27 [signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected][Bu mesaj kender tarafından 30 Eylül 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 DEMO OST albümünü indirin asıl. Orjinal Soundtrack'te olmayan Jenova parçası var içinde mixlenmemiş... Orjinal hali kesinlikle albümdekinden kat kat iyi. Zaten albümde birkaç parça var sadece...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Diğer animelerden biraz geç sıra geldi ama ff7 yide oynamış biri olarak yaş geldi gözümden çoğu yerde. İşte ben böle adamlar ekşın yaparken göz yaşı döken bir psikopatım. :P[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 psp deki crisis core u bitirenlere bir sorum var. Filmdeki 1:29:50 deki sahnede kapıda aerith in yanında duran adam zack mi acaba ? yoksa bana mı öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Zack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ff7 (oyun) da zack geçiyor muydu ? bayağa oldu oynayalı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Lopeth said: ff7 (oyun) da zack geçiyor muydu ? bayağa oldu oynayalı hatırlamıyorum oyundaki rüya/flashback kısımlarında geçiyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Baylar ben şimdi bunu buradaki linkten mi indireyim başka yerden mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 http://www.boxtorrents.com/details.php/130755/Final_Fantasy_7_-_Advent_Children_H.264_v2.html h264 şifre gerektirebilir ücretsiz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 sonunda seyrettım ama konudan zerre kadar bısey anlamadım bıseyler olmus bırılerı bırılerını oldurmus falan fılann amaaaaaaaa dovusler manyak olmus motorlu sahnelerde ole oyununu pc de oynayabılır mıyım kı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 evet var pc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Masakari said: sonunda seyrettım ama konudan zerre kadar bısey anlamadım bıseyler olmus bırılerı bırılerını oldurmus falan fılann amaaaaaaaa dovusler manyak olmus motorlu sahnelerde ole oyununu pc de oynayabılır mıyım kı?? ->Final Fantasy : Crisis Core ( PSP ) -->Final Fantasy VII : Last Order ( Anime ) --->Final Fantasy VII ( PSX / PC ) ---->Final Fantasy : Advent Children ( Anime ) tam sıra bu yanılmıyorsam ( cep telefonuna filan çıkan oyunlarını saymazsak tabii ) Crisis Core, FF VII ve Advent Children hikayelerinin ana özeti (SPOILER içerir) http://ff7.finalfantasytr.com/anabolum_hikaye.html Advent Children Trivia http://ff7.finalfantasytr.com/adventchildren_sss.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar