Darkdaemo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yeni bi char actim hib-gareth de. Ilk zamanlar biraz zor oluyo armorsiz falan, eger elden dusme aurelie leather armor i olan varsa sevinirim. Bir de burda oynayanlarin oldugu bir guild var mi hib-gareth de? Simdiden sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizim bi guild wardı baya güzel olmuştu ama bardımız gittikten sonra guild dağıldı, bizde baydık we daocu bıraktık yeter zaten 4 sene oynamak :) şuan herkes accountunu kapamış drumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Darkdaemo, 29 Eylül 2005 17:21 tarihinde demiş ki: Yeni bi char actim hib-gareth de. Ilk zamanlar biraz zor oluyo armorsiz falan, eger elden dusme aurelie leather armor i olan varsa sevinirim. Bir de burda oynayanlarin oldugu bir guild var mi hib-gareth de? Simdiden sagolun. ben arada girip takılıyorum,oyunda yakalarsan msj at nick pozisus 50 enchanter... ps:senin nick ne?[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar