Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 oyuna giriyorum herşey tamam 4 kişilik serverada giriyorum oyun başlıyo adamları buldugum halde hiç bir adam hareket etmiyo koca haritada bi ben hareket ediyorum :) ya hiç lag yok ping 0 gözüküyo adamların neden hareket etmediklerini bulamadım ateş ettigim halde ölmüyorlar biri yardımcı olabilirmi oyunu yeni yükledim :([signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 5x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx :D Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yardım edicek kimse yokmu ya :([signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 6x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty
maddoq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 internet kafeden oynarsan o hata oluyor başka serverlara girmeyi dene cafede 6 kişi farklı serverlarda oynuyoruz yoksa milletin ping 999 gorunuyor her zaman.
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 port aç :)[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki: Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 port değişimlerine bağlı olarak coğu zaman 6 serverdan 1 ya da 2 sinde o problem oluyor..adamları lagda snarken aslında siz lagda oluyorsunuz.. server değişimi yapılıp sorun olup olmadığını anlamak için rastgele bir server'a girmek yeterli.. genelde 4. ve 2. server'da bu problemle karşılaşıyorum.. 5 de bir kere oldu , 6 ve 3 de ise hiç karşılaşmadım..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you...
Öne çıkan mesajlar