semizotu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yaa almayı dusunuorm bu aleti kullanan varmı bu aleti dıs gorunus olarak super bisii bide bursa da hic bi yerde yok bulamadm d&r ın internet sitesnden siparis edicem ne kdr guvenilirdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Alet çok güzel ve rahat kullanışlı ama şarkı atmak için kendi programı gerekiyor. Program şarkıları dizerken ID3 kullandığı için abuk subuk listeletebiliyor (listeliyor hatta) ve aradığını bulmak azap oluyor resmen. Alabilecek durumun varsa m-robe 500 al. Ben 100'ü verdim onu aldım, daha mantıklı. Fotoğraf makinesi de var. Gerçi daha sonra da bunu verdim, i-river aldım. Loseless'de çalabiliyor.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar