Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Megane II

Yeto

Öne çıkan mesajlar

1.6 motor 16v 115hp 2006 model Megane II Sportway almayı düşünüyorum , arabayı kullanan veya bilen birileri varsa hakkında yorum yapabilir mi? Artıları eksileri nelerdir??
Bi de sorum war bu sitesinde aksesuar olarak ön ve arka paçalık takılabilir diyo ama fiyat belirtmiyo , üşeniyorum bayiye gitmeye de. Fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

Bikere her ne koşulla olursa olsun sportway den uzak dur. Dynamique ile arasında nekadar fark var bilemiyorum ancak ismine aldanıp sportway alma çünkü Dynamique den çok eksik donanımı.

Dayımda Megane var az önce indim hatta. Megane'ın süspansiyonları yumuşak olduğu için konforlu bir sürüşü var çukurları hissettirmiyor bu bakımdan oldukça başarılı ancak yumuşak süspansiyon aracın yol tutuşunu eksi yönde etkiliyor. Rakiplerine göre yol tutuş açısından oldukça geride.

Frenleri çok sert tutuyor dayım herzaman arabayı yumuşak kullanır ancak frene dokunmasıyla midemizin kalkması bir oluyor. Gereğinden fazla tutuyor frenler. Direksiyon sisteminin başarısızlığına herhangi bir test okuyarak nail olabilirsin. Hissiz çalışıyor. Ses yalıtımı olarak başarılı. İçeriye az ses alıyor. Bununla yumuşak süspansiyon sistemi birleşince yolculuk oldukça konforlu oluyor ancak frenleme kısmına girmeyelim.
Performans olarak söyleyebileceğim birşey yok dayımdaki dizel.
Sedan modelinin içi oldukça geniş özellikle arka kısım çok rahat. Koltukları yumuşak ve çok yüksek bu yüzden benim pek hoşuma gitmiyor. Yolcu koltuğu yüksek ve yükseklik ayarıda yok mide bulandırıyo.
Arka kısım geniş ama koltuklar pek şekilli olmadığından 1 kişi 14 yaşında kız olmasına rağmen 3 kişi rahat oturulmuyor.
Dynamique'in donanımı rakip modellerden yüksek bu bakımdan güzel.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bert, 28 Eylül 2005 08:58 tarihinde demiş ki:
Renault dan arabamı alınır hele de megane gibi kalas bir araba yazık parana yazık o parayla daha iyi bir araba alabilirsin

max 30000 ytlye sız neler onerırsınız?
@vodan
Hatchback alıcam , bildiğim kadarıyla kendi sınıfında en
üstün yol tutuşuna sahip araba bu , heralde sen sedanın yoltutuşundan bahsediyorsun. Cunku bir çok yerden duyduguma gore arabayı yoldan savurmak cıdden gayret ıstıyormuş (hatta reklamını hatırlarsınız abartı yol tutuşu var , bakın az yerçekimli ortamda bile fena yardırıyo ayarında bişeydi)[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

Yeto o sadece reklam. Firmanın kendi ürününü kötülemesini bekleyemeyiz zaten. Mübala yapmışlar sadece.
O sınıfta en iyi yol tutuş IDS+ Paketli Opel Astra da. Herhangi bir paket olmaksızın en iyi yol tutuş ise Ford Focus ta.

Ben Sedan dan bahsettim evet ancak bu sıfınta Golf'ün de olduğunu düşünürsek en iyi ihtimalle 4. olabilir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

ben trakya (t.dağ) yollarını baz alarak konuşayım 98 megane nın viraJ demir lastiklerini 10 günde bir değiştiriyorum. ön atakımlarda da 300 ytl masraf var. yeni megane ların yürüyen aksam, ön arka takımlar afelan fazla hassas sadece asfalt için yapılmış diyebilirim . megane 2 dci almayı düşünüyordum. bi arkadaşım aldı. beğenmedik pek. ama yakış felan çok iyi..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...