Zagg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Belki daha önceden açılmış olabilir ama hoşuma gitti bana gelen bir mail sizde bir göz atın.. Forward Mailleri ciddiye alsaydik herhalde boyle bisey olurdu :) 2003 yilinda bana zincir mektup (chain letters) gonderen tum dost ve arkadaslarima tesekkur ederim. Sayenizde tuvalet temizlemekte kullanildigini ogrendigim Cola'yi icemez oldum. AIDS virusu tasiyan igneler popoma batacak korkusuyla sinemaya gidemez oldum. Deodorantlar kanser yapiyor diye sayenizde artik bir domuz gibi kokuyorm. Marketlerde yasli kadinlar beni kandirip parfum koklatacagim diye bayiltip kacirir korkusuyla ya markete gitmiyorum ya da yasli kadinlara asla yardim etmiyorum. Telefon hattimi kullanip bana borc takarlar korkusuyla telefona bile cevap veremiyorum. Yiyeceklerin icinde neler oldugunu acikca ifsa etmeniz karsisinda korkudan yemek yiyemez oldum. Ustune kesin fare sicmistir diye hicbir kutu icecegi icemiyorum. Cok begensem bile ya ickime ilac koyup beni uyutup organlarimi calar ve buz dolu kuvetin icinde uyanirsam diye bana yaklasanlari tersliyorum. Tum birikimlerimi hastenade yatan ve olmek uzere olan cocuklara yatirdim. Bes parasiz kaldim. Sokakta afedersiniz diye bana bir sey soracaklarin yanindan kosar adim kacmaya basladim. Mail listesine katilirsam alacagim soylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da gezileri beklemekten evden disari cikamaz oldum. Bir maili forward etmedim basima ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sagligimi kaybettim. SIMDI: Eger bu maili 60 saniye icinde 1200 kisiye yollamazsan, ishal bir kus sabah aksam kafana sicacak ve hayati sana dar edecektir[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ehehe güzelmiş iyiki uymuyoruz maillere[signature][hline][Bir Hilal Uğruna Ya Rab Ne Güneşler Batıyor] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 lol :D hoş olmuş[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 dogru ama[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Zagg, 28 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: SIMDI: Eger bu maili 60 saniye icinde 1200 kisiye yollamazsan, ishal bir kus sabah aksam kafana sicacak ve hayati sana dar edecektir[/b] eheh bu tarz şeylere hiçbir zaman inanmadım, inanan çok var ama. iyi değinmişsiniz noktalara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 İnananları da anlamıyorum. Bunlara inanan pati varsa çıksın anlatsın mantığını![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 uhauhaua harbi güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 evet bunca yıl sizlerden sakladım ama ben bunlara inanıyorum :D heüüeheye[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 güzelmiş gerçekten[signature][hline]<C & E> www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Forward'layanlardan nefret ediyorum. Mail forwardlaya kafam girsin. 2 sene önce kan lazım diye mail forwardlanmıştı bana. Geçen gün yine aynı mail geldi. sıktı artık hiçbir acındırma mailine de aldanmayın ayrıca. yok kanser cocuk varmış da her forward'da bilmem ne kadar para alıyolarmış. bırak yaa..[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: toggie, 28 Eylül 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Forward'layanlardan nefret ediyorum. Mail forwardlaya kafam girsin. 2 sene önce kan lazım diye mail forwardlanmıştı bana. Geçen gün yine aynı mail geldi. sıktı artık hiçbir acındırma mailine de aldanmayın ayrıca. yok kanser cocuk varmış da her forward'da bilmem ne kadar para alıyolarmış. bırak yaa.. +99 benim de kafam girsin forwardlara[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Zagg, 28 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: Bir maili forward etmedim basima ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sagligimi kaybettim. eheh bunu gerçekten yapan insanlar var.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kafamın üzerindeki bu kuş ne kuşu yahu??[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Halfmumi, 28 Eylül 2005 23:26 tarihinde demiş ki: kafamın üzerindeki bu kuş ne kuşu yahu?? lol :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 devekusu var sende...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Kuş değil mandaymış,ben karıştırdım.[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 manda mi O_o[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 manda yuva yapmis muminin basina aman aman...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 komik video resim ıvır zıvır mailleirni de unutmayalım[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yaa bu forwardları seven tek bi şahsiyet varmı anlamıyorum artık maili açtığımda okumuyorum bile direk siliorum bir iki tanesini okumuştum neymiş her forwardda bilmem kaç dolar veriolarmış yaa adam bağışlıcaksan adam gibi bağışla nie uğraştırıyosun milleti forwardı icat edene kafam girsin[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 çok aptalca gelio bana da bu forward mailler.. aslında forward maillerin bianlamı da şu.. "senin benim gözümde değerin aha bu maili gonderdiğim diğerleri kadar" demeye geliyo birazda.. yani seni cok sallamıyorum ...[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 aslında bu başıkta bir forward mail..[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bizim din hocasının dediği gibi MÜTHÜŞ olmu$ :D[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 forward mail gordummu okumadan siliyorum çok boş geliyo bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 SELAM, ||||||||||||||||////////////////// ////////// OOOOOOOOO //////////----- /////////////////O O O O///////// -----------------------------///// DEVEKUŞU SİZİ GÖRDÜ!!!! EYVAH NAPCAM DEMEYİN BU MESAJI 10 DAKİKA İÇİNDE 5 THREADE CP EDERSEN GÖRMEMEZLİKTEN GELCEK 10 THREADE EDERSEN ALTINDA 10K MADALYASI BELİRİCEK 20 THREADE EDERSEN ADMIN OLUCAKSIN.. BUNA INANMAYANLARIN BAŞINA OKADAR KÖTÜ OLAYLAR GELDİKİ!!!!!!! FORUMDAN UZAKLAŞTIRILARAK CEZAYA ÇARPTIRILDI.. ERUTAN GİBİ Bİ İNSANA DÖNÜŞTÜLER YOLDA YÜRÜRKEN TİNERCİLER GASP ETTİ SAYGILARIMLA DEVE KUŞU[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar