JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Abbsy'de Burning Skeleton baya kestim ama düşmedi ama herkes oradan çıkartıyor galiba, bide Ghost warriorlardan düşme ihtimali varmış ... genelde nerden çıkar bir yardım pls :D nerden çıkıyorsa gidip o yaraktıların kökünü kurutayım :D[signature][hline] [Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 04 Ekim 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bide raon camp ın oradakileri dene :) (raon daki burningler :P )[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: NoN33dSome1 Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phyton Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Raon Campın orada da çok ender çıkıyor Burning...[signature][hline]Server: Beramus Char Name: Phytonian Level : 50 - %50 Job: Rogue Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeTsGo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 gold premium şart ve benim arkadaşım 1 satte 3 tane +9 çıkarttı biri+9 str biri+9 helt biri de +)dex yani işin zorrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Burning Skeletonlarda bi halt var. Adamlar beğenmediği kişiye 3 saat sonunda sadece 5 tane gem veriyor. Ama o sırada o kişinin arakdaşı geliyor ikinciyi indiriyor +9str. Hayır arkadaşlara yazık dayak yiyorlar :D Biz 18. katta kesiyorduk +9 için. Gerçi sabah akşam +9 int çıkıyordu ama olsun :D[signature][hline]Bu imza yarım saat içinde kendini yokedeceğini düşünmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mesutuna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Baba ben duydum Buldinglerden cıktıgını ve gittim 10 15 dakka oldu olmadı. Dex 9 yuzuk cıktı yemin ederim. Bizim arkadaşada yemin ederim Solucanlardan Dex9 Belt cıktı. Bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya bende gold premuum var +9 çıkartmam için ne kesmem gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 nerde çıkacak bilen yok mu[signature][hline]Server: Ares CLan : Knights Nick : Grl_GanDalF LvL : 60xx Np :12xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 3 tane +8 le bi tane +9 yapabiliyorsun:) up ederekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar