Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sanırsam hacklendim..

ConYTurK

Öne çıkan mesajlar

b1 moradonda oturup alışveriş yaparken bi anda dc verdi.bidaha gırmeye calısında invalid password dedi.siteden gırmeyı denedım gene aynı hatayı verdi.diğer accountlar giriyo ama o account invalid password.sanırım hacklendim dimi arkadaşlar..o kdr emek ver .... teki hacklesin.bırakmak için iyi bir sebep
Sosyal ağlarda paylaş

hee ben açmıştım kardeş sen hacklendin yada banlandın benimde öyle oldu ama dc olmamıştım gece pk yaptım oyından çıktım sabah girdim invalid diyo başka charlara giriyo neyse okula gittim geldim siteye girdim yine invalid dedim char gitti hacklendik.sonra iş burda biri koymuş screenshotumu banlanmışım gm lvl 1 e düşürmüş falan filan :p tabi ben tınnnn..[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker Hero (sold)
Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold)
Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Banned)
Beramus~xxxxxxxxxx~Duper Hood (Duping)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic, 01 Ekim 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
:D ne güsel euheue

alalhım sırf msg ımoslu ndıye yazı yazanalra kıl kapıroum be nne yazmısı amdamı ndediğpine bak ezik insan ya sizlemi urascam kirletmeyin forumu s.. gidin seviyesiz insanlar yasenı nalıcagın yıldıza ne dıyım ben biraz ada makıllı cevaplar verir insan
Sosyal ağlarda paylaş

ya siteye girdim forget passworddan ayzdı mdogu mtarıhıdr e postadır carttır curttur.premşumlu accountum benim.bide işin garip tarafı banlanması garip dupe yapmadım ama üstümde düpe item olabilir ona bişi diyemem.ve accountumu ben ve Allah dısında bılen yok account name i bile bile nyok ev dısında 1 kere bile cafede ngirm edim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ConYTurK, 01 Ekim 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
said:
Gothic, 01 Ekim 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
:D ne güsel euheue

alalhım sırf msg ımoslu ndıye yazı yazanalra kıl kapıroum be nne yazmısı amdamı ndediğpine bak ezik insan ya sizlemi urascam kirletmeyin forumu s.. gidin seviyesiz insanlar yasenı nalıcagın yıldıza ne dıyım ben biraz ada makıllı cevaplar verir insan
kardeşim nie kızıyosun ki charınıı omu aldı ki bırak yazsın sana zararı mı var bu yazdığının dupere yazmış o[signature][hline]adınızı soyadınızı büyük harflerle aralarda boşluk bırakarak 3130 a yollayın sizin yerinize biz namaz kılalım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 01 Ekim 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
acilen soruma cevap :)
değiştimi şifre değiştirme sistemi?
hayır aynı doğum tarihi vs vs[signature][hline]adınızı soyadınızı büyük harflerle aralarda boşluk bırakarak 3130 a yollayın sizin yerinize biz namaz kılalım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MMx, 01 Ekim 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Senin şifreni bulupta siteye girip login olmuşsa o cıkmadan sen siteye giremessin hacklendiğini zannediyosun sen :)

ne deme kbu şimdi adam 2 gündür sitedemi.herneyse şifremi değiştirmiş sonuçta dedğin mantıksız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ConYTurK, 02 Ekim 2005 13:47 tarihinde demiş ki:
said:
MMx, 01 Ekim 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Senin şifreni bulupta siteye girip login olmuşsa o cıkmadan sen siteye giremessin hacklendiğini zannediyosun sen :)

ne deme kbu şimdi adam 2 gündür sitedemi.herneyse şifremi değiştirmiş sonuçta dedğin mantıksız
naptın birader char giriyo mu ya da hala invided mi diyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...