Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

messenger tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben ıcq ile msn messenger ile aynı anda msjlaşmak istiyorum.
miranda benim bu ihtiyacımı karşılıyor lakin webcam özelliği yok galiba
bana hem ıcq hemde msn ile görüntülü chat yapabileceğim bir program önerebilirmisiniz? tabii böyle bir program vrsa[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
msn ni ne zaman açsam tüm interneti kitliyor p2p programları 1 ile çekmeye başlıyor siteler açılmıyor açılması için 10 saat beklemek gerekiyor. dakkada bir düşüyor.

sadece msn i tek başına açtığımda arkada neti kullanan başka bir program olmadığında güzel çalışıyor. bu sorunu gidermenin bir yolu var mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
said:
Fransuxa, 03 Ekim 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
Çay kahve servisi birazdan ; başka arzu ? yürü be abi :D

ehem böyle bi program yoksa ben yapacam walla :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
kaynıyorda bana webcam desteğide verecek
miranda da yok öyle bir özellik veya ben gerekli plug-inleri bulamadım.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
web cami sadece 1 yerde açabilrisin aynı anda 2 herangi bi programda açamazsın.(mesesla bilgisayarımda açıkken msn de açmayı dene açmaz)[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
said:
ReDDoG, 04 Ekim 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
web cami sadece 1 yerde açabilrisin aynı anda 2 herangi bi programda açamazsın.(mesesla bilgisayarımda açıkken msn de açmayı dene açmaz)
duplicator driverler var. açılıyor artık bi kaç programda kamera. ama feci zorluyo sistemi. bendeki athlon fx-57 işlemci, DFI nF4 anakart ve 1024 ram ile çatır çatır kilitliyordu sistemi, sonunda format atmak zorunda kaldım.
araştırıp, bulup yüklemek isterseniz tavsiye etmem..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Mesaj tarihi:
açmayı başardım ama lonely'nin dediği gibi acayip zorladı makinayı.
baktım trillian güzel bir şeye benziyor pro sürümünü alınca :) onu kullanacam[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
  • Yeni Oluştur...