Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara da yağmur

fede

Öne çıkan mesajlar

Elektrikler gider dedin de aklıma geldi;

Ne zaman yağmur yağsa Kıbrısta elektrikler giderdi, bunun yanında rüzgar esincede gidiyordu :P Hatta kulaktan kulağa dolaşan bir de söylenti vardı.

Elektriklerin gittiği bir gün, yetkilileri aramışlar nedeni sormuşlar cevap olarakta;

-Trafoya kurbağa kaçtı.

böyle birşey işte :)[signature][hline]MySpace
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar.. her yğmur yağdında bi topic açarsak bi senede Türkiye ortalamasıyla 100 gün yağmur yağıyor dersek ve bi gün içinde 2 kez yağıyor dersek ne etti 200..
-bölgesel yğamurlarıda ekleyelim bi şehirde 5 ayrı yerde yağabilir bağımsız olarak 200X5=1000...
-ve bu gereksiz topiclerden açan 20 kişi var diyelim 1000X20=20000...

Yani her sene 20000 gereksiz mesaj gönderioruz ve forum kirleniyor..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siamon, 02 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar.. her yğmur yağdında bi topic açarsak bi senede Türkiye ortalamasıyla 100 gün yağmur yağıyor dersek ve bi gün içinde 2 kez yağıyor dersek ne etti 200..
-bölgesel yğamurlarıda ekleyelim bi şehirde 5 ayrı yerde yağabilir bağımsız olarak 200X5=1000...

Yani her sene 20000 gereksiz mesaj gönderioruz ve forum kirleniyor..

Paticik forumlarinin bilmedigim bir amacimi var her topic te post ta insana birseyler katmasi birseyler ogretmesimi gerekiyor?
Yoksa burda paticik te kurulan gizli orgutlerden birinin yeni amacimi?

Simdi benim icin yukardaki yazilar onemliydi cunku benim evimde henuz yagmiyor ve disari cikacagim birazdan ustume ona gore birseyler alacagim.
Ama Turkiyenin yagis ortalamasi vs gibi bilgiler beni ilgilendirmiyor ve bence forumu kirletiyorsun..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

demin çıldırıyodum..
yağmur yangın merdivenlerine düşüyo..allaaah çin işkencesi gibiysi ya şarkı dinliyom gene geliyo....offf durdu neyse ki[signature][hline]i can't give up to love natalie
ühühühühühühühühühühühüh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gellidus, 02 Ekim 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
said:
Siamon, 02 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki:

Yani her sene 20000 gereksiz mesaj gönderioruz ve forum kirleniyor..

Paticik forumlarinin bilmedigim bir amacimi var her topic te post ta insana birseyler katmasi birseyler ogretmesimi gerekiyor?
Yoksa burda paticik te kurulan gizli orgutlerden birinin yeni amacimi?

Simdi benim icin yukardaki yazilar onemliydi cunku benim evimde henuz yagmiyor ve disari cikacagim birazdan ustume ona gore birseyler alacagim.
Ama Turkiyenin yagis ortalamasi vs gibi bilgiler beni ilgilendirmiyor ve bence forumu kirletiyorsun..

Adam ciddiye almış yaa =)..
Sosyal ağlarda paylaş

yapmur bu yağabilir , doğaldır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...