fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Başladı[signature][hline]MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 100. Yıl'dayım, burada çiseledi geçti, roger.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bahçelide de geciyo yazıyodum ki bi daha başladı[signature][hline]MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 azıcık çiseler gibi yağsada dolaşmaya çıksak..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bitti zaten cıkabiliriz :D[signature][hline]MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben yağarken çıkalım diyordum..kuru havada dolaşıp napıcam..güzel olan yağmurun altında dolaşmak..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 burda yağmur gece yağdı. yoğun iş temposuyla çalışanlar nasıl da içerlemişlerdir. bir günlük tatilin gittiğine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Emek semalarından geldi geçti[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Eryamandan bildiriyorum, burda yağıyor, kesin elektrik gidecek yine[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Elektrikler gider dedin de aklıma geldi; Ne zaman yağmur yağsa Kıbrısta elektrikler giderdi, bunun yanında rüzgar esincede gidiyordu :P Hatta kulaktan kulağa dolaşan bir de söylenti vardı. Elektriklerin gittiği bir gün, yetkilileri aramışlar nedeni sormuşlar cevap olarakta; -Trafoya kurbağa kaçtı. böyle birşey işte :)[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ahhhh ankaraaaa özledimm seni:([signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 100. Yıl'dan tekrar sevgilerle. Az önce çakan şimşeğin bir benzerini uzun süredir görmemiştim. Sağnak yağmur az önce dindi. Gelişmelerle yine birlikte olacağız.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Arkadaşlar.. her yğmur yağdında bi topic açarsak bi senede Türkiye ortalamasıyla 100 gün yağmur yağıyor dersek ve bi gün içinde 2 kez yağıyor dersek ne etti 200.. -bölgesel yğamurlarıda ekleyelim bi şehirde 5 ayrı yerde yağabilir bağımsız olarak 200X5=1000... -ve bu gereksiz topiclerden açan 20 kişi var diyelim 1000X20=20000... Yani her sene 20000 gereksiz mesaj gönderioruz ve forum kirleniyor..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Aydınlıkevlerde, arkadaşların trafo patlamış bile...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Siamon, 02 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar.. her yğmur yağdında bi topic açarsak bi senede Türkiye ortalamasıyla 100 gün yağmur yağıyor dersek ve bi gün içinde 2 kez yağıyor dersek ne etti 200.. -bölgesel yğamurlarıda ekleyelim bi şehirde 5 ayrı yerde yağabilir bağımsız olarak 200X5=1000... -ve bu gereksiz topiclerden açan 20 kişi var diyelim 1000X20=20000... Yani her sene 20000 gereksiz mesaj gönderioruz ve forum kirleniyor.. Paticik forumlarinin bilmedigim bir amacimi var her topic te post ta insana birseyler katmasi birseyler ogretmesimi gerekiyor? Yoksa burda paticik te kurulan gizli orgutlerden birinin yeni amacimi? Simdi benim icin yukardaki yazilar onemliydi cunku benim evimde henuz yagmiyor ve disari cikacagim birazdan ustume ona gore birseyler alacagim. Ama Turkiyenin yagis ortalamasi vs gibi bilgiler beni ilgilendirmiyor ve bence forumu kirletiyorsun..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Siamon - gellidus *!Sakin*[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 saat 21:56 bahçelievler / ankara da durdu :)[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 demin çıldırıyodum.. yağmur yangın merdivenlerine düşüyo..allaaah çin işkencesi gibiysi ya şarkı dinliyom gene geliyo....offf durdu neyse ki[signature][hline]i can't give up to love natalie ühühühühühühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 allahııııım gene başladı gidin leeeeen off beyniiim[signature][hline]i can't give up to love natalie ühühühühühühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: gellidus, 02 Ekim 2005 21:47 tarihinde demiş ki: said: Siamon, 02 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar.. her yğmur yağdında bi topic açarsak bi senede Türkiye ortalamasıyla 100 gün yağmur yağıyor dersek ve bi gün içinde 2 kez yağıyor dersek ne etti 200.. -bölgesel yğamurlarıda ekleyelim bi şehirde 5 ayrı yerde yağabilir bağımsız olarak 200X5=1000... -ve bu gereksiz topiclerden açan 20 kişi var diyelim 1000X20=20000... Yani her sene 20000 gereksiz mesaj gönderioruz ve forum kirleniyor.. Paticik forumlarinin bilmedigim bir amacimi var her topic te post ta insana birseyler katmasi birseyler ogretmesimi gerekiyor? Yoksa burda paticik te kurulan gizli orgutlerden birinin yeni amacimi? Simdi benim icin yukardaki yazilar onemliydi cunku benim evimde henuz yagmiyor ve disari cikacagim birazdan ustume ona gore birseyler alacagim. Ama Turkiyenin yagis ortalamasi vs gibi bilgiler beni ilgilendirmiyor ve bence forumu kirletiyorsun.. Adam ciddiye almış yaa =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Benim Gibi yola çıkma gafletinde bulunana varmı ?. Bütün alt geçitler kapalı su dolmuş full.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bizim bilkentte dün gece çok yağdı ama şu anda durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Böyle bi konu ve içerik yok.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yapmur bu yağabilir , doğaldır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Yağmur yağdığında Ankara da olmak isterdim.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar