ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Abileri dünya şampiyonasına gitmekte zorlansada küçükler Dünya şampiyonasına Avrupa şampiyonu olarak gittiler . Eurosport ta izledim tüm maçlarını cidden çok da güzel oynadılar. Şimdi Dünya Şampiyonasındalar .Aslında dün başladı şampiyona ama maçlar PERU da olduğu için Türkiye saati ile gece geç vakitlere denk geldi. İlk maçı yeni yıldızımız Borussia Dortmund lu Nuri Şahin in 84 te Avustralya ya attığı golle kazanmışız. Darısı diğer maçlara diyorum. Bi kez daha helal olsun[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ewt bende izledim o maçı gece dakka 84 semih attı[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Semih mi attı ?? Abi official site de Nuri yazıyo. Ayrıca bildiğim kadarıyla kadro da Semih adlı bi oyuncu yok. Bişiy sorucam nerde izledin maçı??[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 haaa doru dün sahin yazıodu tvde bnm aklımda semih die kalmış:D.eurosport da izledim.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Nuri attı Semih değil.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kaçta bu maçlar yaw ne zmn dier maçımız bilgisi olan varmı?[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 semin 21 yaşında ya nası atsın? =P 17 yaşaltındada semih var mı yoksa? eheh[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 of kendi sölediğimi imza yapcam şimdi o 2. cümle ne ya uheueh[signature][hline]FİLTHY PLAY! [Bu mesaj Fistan tarafından 17 Eylül 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: ReDDoG, 17 Eylül 2005 17:48 tarihinde demiş ki: haaa doru dün sahin yazıodu tvde bnm aklımda semih die kalmış:D.eurosport da izledim. ahuaue :D güzel :P[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 buarada maclar 2 civarında oluo heralde. bu gece 2 de de war sanırm[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Nuri Şahin flnda 17nin alt diilki aga.Hatta orda Volkan 18 yaşında..[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 nüri dortmunda oynuyo 17 yaşında cokk da ii bir oyuncu[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Fistan, 17 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki: semin 21 yaşında ya nası atsın? =P 17 yaşaltındada semih var mı yoksa? eheh fenerli semih deil bu başka semih.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu gece 02.15 te ilk macta Meksika ya 2-0 yenilen Uruguay ile oynuyoruz. Yenersek çeyrek final büyük ölçüde garanti. Maç eurosport ta......[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 n'oldu o mac 2 de verdi izliycektim uyumuşum izleyen varmı[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 off izleyemedim ya ama 2-1 yenmişiz sanırım çeyrek finaldeyiz[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 türkiye armasını taşıyan takımlar içinde gercekten en iyi olan takım bence kücük olmalarına ragmen cok cok güzel organize ataklar falan harika oynuyo bizim gencler.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Şuna eminim .. Bundan bi 5 yıl 10 Yıl sonrası Türkiye çok daha üstlerde olacak .. A Milli Takım kadrosu zaten oldukça Genç .. Volkan - Emre - Nihat - Tuncay - Serkan - Serhat - Önder - Deniz - Necati - Hamit - Halil vb vb Kısacası Geleceğimiz parlak[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hep öle dioruz ama sonra bu gneçler kayboluyo bi ara ümit milliler süperdi en başta berkant hepsi gitti bunlar kaybolmasa bari[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: TRA_GS, 20 Eylül 2005 13:30 tarihinde demiş ki: hep öle dioruz ama sonra bu gneçler kayboluyo bi ara ümit milliler süperdi en başta berkant hepsi gitti bunlar kaybolmasa bari Fakat şöyle bi durum vardı onların durumunda .. Efsaneleşmiş bir Galatasaray kadrosu vardı .. ve Hiç bir Türk bunların kesilmesinden yana değildi .. Şu an Ciddi bir Kadro Zenginliği var .. Iyi olan seçilir mantığı .. Fakat Hala Hakan Şükür neden seçilir o ayrı konu[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yaa dün gece maçı bekledim o kdr vermedi.ben mi görmedim acaba?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 eurosport bugün tekrarını verdi 2-1 deil 3-2 yenmişiz son 10 dakkada attığımız 2 golle[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 evet eurosport mac yerine reklam gösterimi yapmış yazık Başka bir takım olsa kesin gösterirlerdi herhal Gollerimiz Deniz Yılmaz, Özgürcan Özcan ve Tevfik Köse den gelmiş Çeyrek final hayırlı uğurlu olsun[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben maçın tekrarını izledim ve ilk yarıda brezilya a milli takımı kalitesinde oynadı çocuklar. bu kadar ayağa hızlı top + teknik birleşimini hiçbir türk takımında görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu gece Meksika ile oynuyoruz galiba. Grupta ilk sırayı almamız için yenmemiz şart çünkü onların averajı bizden iyi. iyi şanslar diliyorum[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu gece Meksika ile oynuyoruz galiba. Grupta ilk sırayı almamız için yenmemiz şart çünkü onların averajı bizden iyi. iyi şanslar diliyorum[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar