Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ben Endüstriyel tasarımı düşünüyorum tercihlerimde fakat, bölümlere göz gezdirirken bazı yerlerde Endüstriyel tasarım bazılarındaysa Endüstri ürünleri tasarımı yazıor. arada ne fark vardır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 halkla ilişkiler ve tanıtım var birde tanıtım ve halkla ilişkiler var ama arasında hiç bir fark yok.Buda öyle olsa gerek .Yalnız birisi yetenek sınavıyla alıyor diye biliyorum çünkü burdan bir arkadaşım girecek.[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sanırım endüstri ürünleri tasarımı itü,ödtü,yeditepe vs. de öyle geçiyor, endüstriyel ürün(ler) tasarımı veya endüstriyel tasarım Eskişehir Anadolu Üniversitesinde ki adı. Hepsinin 4 yıllık ders programlarını, ders içeriklerini, olanaklarını internet adreslerini bir gez dolaş. İtü dekinin adresi www.tasarim.itu.edu.tr İtü deki hakkında detaylı bilgiye ihtiyaç varsa ben veya forumdan Lixad yardımcı olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 up iş bulma imkanları fln nasıldır bu meslek için? aranızda tasarımcı olan ya da okuyan var mı? nedir, ne değildir?[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar