Zep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 cidden herşeyin başı sağlık 2 gündür midemi üşüttüm die kıvranıyorum lanet olsun diorum insanlar nelerle boğusuyo.Allah yardıcısı olsun nediyim[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 umarım iyileşir en kısa zamanda.uzulme diyicem ama anlamsız olur şu durumda.allah yardımcısı olsun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Geçmiş olsun arkadaşım. İşallah arkadaşın iyileşir.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: jksqe, 03 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki: o daha 16 yaşında,benim gibi hedefleri,umutları var,ama belki de hiçbirini gerçekleştiremeden bu dünyadan gidicek:(:(:(şunu anladım ki aslında ölüm benim sandığımdan çok daha yakın bana...hayat şu anda hiç görmediğim bir yüzünü gösteriyo bana,acımasız yüzünü:(ooof,of! Isyan etmekten baska yapacak birsey olsa keske : / Cok gecmis olsun, benim de anneanneme lösemi teshisi kondu 1.5 yil kadar önce, ama 16 yasinda bir insanla 80 yasindaki bir insan karsilastirilamaz tabi ki, cok gecmis olsun tekrar[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Ekim 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 benim arkadaşımda iki kez kanser oldu ikisinde de kurtuldu. ilk başta lenf kanseriydi, erken teşhis sayesinde kurtuldu, sonra mide kanseri oldu ondanda kurtuldu. Allah'tan hiç bir zaman umut kesilmez. pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz. Allah korusun, şu yazıyı yazarken bile başıma kötü birşey gelebilir. işte bu yüzden hayatın tadını çıkartırken sapıtmamak lazım. Allah tüm sevenlerine sabır ve güç versin.. inşallah atlatır :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hayatta yaşadıkça öğreniyor insan. Daha o kadar çok göreceğimiz şey varki. Şu an klavye başında çok şey hissedip çok şey söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum. Boğazım düğümlendiği gibi ellerimde titriyor. Sadece şunu yazıcam. Bak sonuç iyi veya kötü ne olursa olsun tamam mı? Sonuçta bundan mutlaka bişeyler öğreneceksin. (tecrübe) Umarım sonuç iyi olur ve sen iyi sonuçtan gereken dersi çıkarırsın. Hayatın anlatmak istediklerini anlarsın.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Büyük geçmiş olsun gerçekten.Cok uzuldum gercekten.Acil şifalar diliyorum...umarım ıyılesır ve eskı guzel gunlerınıze gerı donersınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar