malboro_man Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dün chitin setimi vererek bi enion bow+5 aldim, unique item olmasına karşın yanmıo yayım:O millet inanmior enion bow olduuna acab bug mu war yoksa dupe falanmı?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanji Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 +1 mi yoksa +'sı yokmu ? +1se yanması lasım[signature][hline]Nick :Dr_pufi CLass :Paladin Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malboro_man Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yaf dostum aldiim yay +5 di + sı war yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanji Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya bugtan yanmıyo yada bi sorun var senin bowda bilemiyorum yane[signature][hline]Nick :Dr_pufi CLass :Paladin Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :9xxx [Bu mesaj Quanji tarafından 04 Ekim 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malboro_man Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 saolasın dostum lakin eger enion bow kullanan arkdşlar warasa aynı problemi yaşayıp yaşamadıklarını söylerlerse sevinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanji Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sende sağol kardeş :D[signature][hline]Nick :Dr_pufi CLass :Paladin Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :9xxx [Bu mesaj Quanji tarafından 04 Ekim 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Temple itemleri +6 da alevlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanji Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 +6 damı ben +6 yanmaya başlayan item daha hiç duymadım ilk defa sendne duyom[signature][hline]Nick :Dr_pufi CLass :Paladin Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ehehehe noobluk yapma lem :D temple itemleri +6 da alevlenir.Mesela sendeki hb +6 oması lazım en az :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanji Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 lol güldürüdün beni a.q ben +3 yanan hb gördüm[signature][hline]Nick :Dr_pufi CLass :Paladin Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :9xxx [Bu mesaj Quanji tarafından 04 Ekim 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Quanji tarafından 04 Ekim 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 tamam doktorcum seninki +3 de yansın :D salla bir sürü gereksiz yazı yazılmasın boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanji Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 :D:D:D:D:D:D: LOL :D:D:D:D ok öle olsun bakam[signature][hline]Nick :Dr_pufi CLass :Paladin Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 unique itemler bildigim kadarıyla +1 de yanmaya başlıyor yane benim duydugum bu bizim bi arkta +5 chitin bow var cayır cayır yanıyordu :)) sende bi sorun var sanırım[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 temple uniqueleri +6 da glow alır. normal uniqueler +1 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 evet dogru[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Alla alla ben temple itemleri +6 da yanar diom adam citin bow +1 de yanar dio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 temple event itemları +6 da yanar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Evet doğrudur. Temple itemleri +6 da yanmaya başlar :))[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 valla ben kankamda var işte chitin bow +5 ama cayır cayır yanıyo görmesem ida etmem :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 chitin bow forg. temple itemi degil ki normal unique. enion bow, dark vane, hell breaker gibi itemler +6 da parlar.[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar