mdma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya rhapsody ile blackmoors night arasındaki bağlantıyı anlamadım biri senfonik power metal diğeri ise folk müzik. asıl konuya gelince blackmoors night gerçekten insanı sakinleştiren bir muzik yapıyor. tarzları farklı ama aynı hava sadece lorena mckennittin parçalarında var bence. luca truilli ise zaten aşmış birisi bence. eleman hem fantastik kitaplar yazıp hemde müziğe döküyor olayı. bence gayet güzel melodileri var. ayrıca kendiside solo albumde cıkarıyor. gerçi yine rhapsodyinin elemanları ile çalışıyor. ama klipleri iğrenç ötesi rhapsody'nin. eğer rhapsodyi dinlemeden duramayanlardansanız aramayın, izlemeyin kliplerini gruptan soğursunuz.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bende başlıyorum hemen downloadlara bakalım nasılmış...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 shadow of the moon favorimdir, severim grubu ama istanbula geldiklerinde 70 milyon yapmislardi bileti.ayip ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 blackmores night severlere lorena mc kennit ti de tevsiye ederim........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 url bu ayın 11inde konser DVD'si çıkıyormuş! demin blind guardian dvdsi ısmarlarken gözüme takıldı, bir dahaki aya almayı düşünüyorum.. çok güzel bir haber![signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bunu fark etmiş olman güzel ..[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ancient Soujourn onların şarkısı deilmiş ole duydum web sitelerinde cunku bi grup Blackmore's Kingdom diye bole birkaç bn şarkısı alıp bide usutne kendi yaptıkları şarkıyı Blakcmore's Night diye internete salmışlar..[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Çok iyi gruptur. Dinlemeye devam...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar