Krusty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Evet turnuva istiyorum ben gerçi çoğul konuşmuşum ama heralde benim gibi istiyen başkalarıda vardır :) Neyse diyceğim şudur; hazır 2 tane yeni cillop gibi yetkili gelmişken şöle güzel bi turnuva düzenlense nasıl olur? yada lig türü bişeylerde yapılabilir. Hadi bakalım yetkili arkadaş yepyeni organisazyonlar bekliyorum sizden ;)[signature][hline]:0) ?
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bide esldeki gibi bi kodlama yapsanız. :)
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben warim abi :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Tjutg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Silphatos yakında bir ctf turnuvası yapacaklarını söyledi soldat-tr forumlarında inşallah güzel bir organizasyon olur.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 evet. vesmor bir şeyler kodluyormuş, o bitirsin yapılacak bir turnuva.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Öne çıkan mesajlar