Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dupe yapmanin zararlari!!cok zararli cok!!


penn

Öne çıkan mesajlar

cogu insan dupenin cezasiz kaldigini dusunebilir.lakin cok kotu yaniliyorlar.ke ile birlikte dupeye agir cezalar gelmis.birini anlatayim:
arkin 1inden 260m alicaktim bu arada kendisinede bir robe vereyim dedim.trade yaptik gbleri coinsleri vb aldim robeyi verdim.sona portala gittim dc oldum.relog yaptim ve ne gb ler var ortalikta ne coin:(.robe duruyor.ve arkdada robe var.bilmeden dupe yapmis olduk anlayacaginiz.ve oyun aninda cezamizi kesti.gordugunuz gibi oyun dupe ye karsi cok kati.
siz siz olun bilmeden de olsa dupe yapmayin.benden uyarmasi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

penn bilmiyorsam dupe yaptigimi nasil bileyim , bilmeden dupe yapmayi nasil engeleyebiliriz , bu iki konunun aydınlıga kavusmasini rica ediyorum iyi geceler ,[signature][hline]´´dUAlİSt´´

wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ??
wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire

pembe pati o.0
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben hafiften espiri yapiim giden 260nin ardindan kendime gelirim dedim,ama ya ben ironin dozunu fazla kacirmisim,yada gecenin bu gec sattindeki sizlerin uykusu gelmis...
herneyse.basimdan kotu bir sey gecmisti anlatayim dedim.ciddiye almayin yok ole aninda ceza kesme vb..
gerci istiyen ciddiye alsin hic olmazsa duperlerin sayisinin azalmasina katkisi olsun giden 260mnin....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuRiAL_TR, 03 Ekim 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
Gate lerden geçerken yada her trade den önce save yapmayı alışkanlık haline getirin yoksa bu arkadaş gibi paranız,iteminiz,aldığınız exp,np gidebilir.Biz buna roolback diyoruz.

Kesinlikle bu iyi bir cozum lakin cuma gecesi benim de basima geldi. Inn de iviz ziwir wardi birsuru ve oynamaya gittigim kafedeki ufakliklara dagittim sonrasinda da cz ye gecmek icin tp ye gittim ve dc oldum. geldigimde inventory de de inn de de verdigim itemlar duruyordu. Bu sekilde dupe oldugunda bir sekilde dupe olanlari elinizden cikarmaniz ve bunun icin de yakmaniz en ii yontem.
Pazar gunduz oyundan cikmadan once basima gelen aci bir olay var onu da anlatip bitireceim:
Cz de takilmistim biraz keyfim kacikti ve baya bir np kaybettim umursamazca oynamam yuzunden. Sonrasinde elimde iki shard+8/80 wardi legit olan ve arkadashimdan odunc almishtim bunlari. Arkadasim geldi oyuna ve shardlarini verdim oyundan cikmadan once moradonda gezmek icin tp ye gittim ve dc oldum. Login oldugumda iki shard dupe lenmishti. Aci bir sekilde onlari yaktim, cunku hem karakterim hem de arkadasimin itemlari tehlikeye girebilirdi.
İstem dishi olarak haftasonu iki kez dupe yaptim anlayacaginiz :([signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla artık dupe'nin engelenmiş olduğunu duydum bir kaç arkadaşım devamlı yapıyolar ama artık yapamakdıklarını söylüyolar ne olursa olsun belki sen makara amacı ile yaptın ama gerçekten ciddiye alicak bir konu belki bugün değil ama yarın başına gele bilir o yüzden her zman işini garantiye alicaksın sonra baka kalmaktansa bir iki sn'lik uğraş her zman iyidir inşallah dupe olayayı kapanmıştır gerçekten.Gmler ağır ağır oyunu toparlamaya başladı ilk stafllar düzeldi şimdi dupe kapandı bu dupe konusunda emin degilim kesin konuşmamak lazım ama yapılmadıgını söylüyolar belki buna inanmak istedigim için böyle düşünüyorum ![signature][hline]BEYAZ PATİLER
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...