Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Level kasmak için paper magemin skillerini su sekilde dağitmak istiyorum Leveli kadar flame Lr50 Geri kalanı glacier Böylece hem apos derulara girebilirim hemde glacier büyülerimin yardimiyla golem vb kesebilirim. Sizin fikirlerinizide alayim dedim :) [Bu mesaj Shaklaban tarafından 03 Ekim 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 kaça kadar flame? onu anlayamadım ben ama en iyisi flame/light hem cz de hemde kasmak için çok iyi bırak glacier i başkası olsun :D[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 23 (60 a az kaldı:D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ama ozaman solo golem yapamam :) bu level ve item kasmak için leveli 56 daha cz ile isi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 en ii si ice/lr olmak hem item kasarsın hem lvl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ver flame e git goblinlere tamamdır ice la onu yapamazsın golemide tek başına kesmeyiver al bi tane ice yanına :D[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 23 (60 a az kaldı:D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMoLoKo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya flame ol yada lr ol glacier cz de bi şey yapamaz onun için sen lr ol beyler bana bi dene dupe resmi yollarsanız sevinirim bu günlerde çok dupe mal oluo yaa 15 goldbarım gitti.eğer gönderirseniz çok memnun olurum .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar